#MikeJeBan, aneb kontroverzní youtuber končí na YouTube.
Zajímavosti Článek #MikeJeBan, aneb kontroverzní youtuber končí na YouTube.

#MikeJeBan, aneb kontroverzní youtuber končí na YouTube.

MrJoke

MrJoke

25. 5. 2018 03:38

Vedení YouTube se rozhodlo odstranit účet člověka známého jako Mike Je Pan.

Reklama

Dne 22.5.2018 došli ve vedení YouTube k názoru, že YouTubový kanál z názvem Mike Je Pán, již překročil dost pravidel, a proto ho neminul osud "banhammeru", a kanál se tak nachází ve světě nám poctivým neznámém.

Majk si svým počínáním vytvořil velkou skupinu haterů a v podstatě všichni YouTubeři mají společnou jednu věc - Majka nenávidí. Začátek jeho kariéry se motal okolo děr v zákonu, které i prakticky ukazoval, což svým způsobem nebylo špatné. Zvrat však přišel později, kdy se Majk stával slavnější a arogantnější. Začal se chovat hulvátsky téměř ke všem, což bylo hodně vidět i v jeho videích.

Majk kvůli své aroganci nebral v potaz ani pravidla společnosti YouTube. Zejména třeba respektování autorských práv, protože si do svých videí dával záběry, které nevytvořil, a to mnohokrát a opakovaně. Toto počínání mělo také nejspíše vliv na konečné rozhodutí po tzv. třetím striku. Také tomu dozajista pomohlo časté nahlašování ze strany diváků.

Majk si tímto officiálně zavřel YouTube kariéru, jelikož si dle podmínek YouTube nesmí zabanovaný člověk znovu založit YouTube kanál. A protože YouTube se poté daleko více věnuje nahlášením, které jsou spojena s někým, kdo pod jejich banhammerem již prošel, bude to mít Majk poměrně těžké z důvodu stálého nahlašovaní nenávistných lidí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama