Místo dopisu pro Ježíška letos před Vánoci vyplňte náš dotazník, rozdáme za to desítky cen
Soutěže Článek Místo dopisu pro Ježíška letos před Vánoci vyplňte náš dotazník, rozdáme za to desítky cen

Místo dopisu pro Ježíška letos před Vánoci vyplňte náš dotazník, rozdáme za to desítky cen

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

7. 1. 2020 15:02

Grunexácký ježíšek ví, co byste chtěli vidět pod stromečkem.

Reklama

Aktualizace 7.1. - Všem účastníkům děkujeme za jejich čas. Výhercům jsme napsali do zpráv, pokud jste vyhráli fyzickou cenu, prosím odepište nám.


Všichni to známe. Těšíme se, až na nás pod stromečkem bude čekat herní železo, kterým si vylepšíme naše pařanské doupě, ale pak přijde na rozbalování dárků a mezi všemi těmi ponožkami a svetry se nakonec hernímu příslušenství nejvíce podobá flashka, kterou si můžeme zavěsit na klíče. Naše babičky a maminky zkrátka nevědí, po čem prahne srdce hráče.

Ale nemusíte se bát, tyto Vánoce zastoupí herního Ježíška Grunex a značky Samsung, Niceboy, Aorus, MSI a czc.cz. Stačí vyplnit náš krátký dotazník (berte to jako dopis pro Ježíška) a mít kapičku štěstí. O co se bude hrát?

Jakmile dotazník vyplníte, nezbývá vám než čekat a doufat, že jste odpovědi odeslali ve správný čas. Na vyplnění máte dost času, uzavře se až 24. prosince. Několik dní poté vyhlásíme výherce zde v článku a napíšeme jim zprávu, nezapomeňte proto sledovat Grunex, na přihlášení se k výhře máte tři týdny od vyhlášení výsledků.

Tak už vás nebudeme zdržovat, klikněte na odkaz a hurá do vyplňování!

DOTAZNÍK VYPLŇUJTE ZDE

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama