Mobilní okénko #10: Mayhem 2
Gaming Článek Mobilní okénko #10: Mayhem 2

Mobilní okénko #10: Mayhem 2

Thundarr

Thundarr

21. 1. 2019 16:50

V dnešním mobilním okénku si představíme skvělou plošinovku Mayhem 2.

Reklama

Pokud máte rádi plošinovky, tak vás dnes velice potěšíme, přinášíme okénko do hry Major Mayhem 2. Tato hra vás zavede na různé bojové mise, kde se jednoduše musíte zbavit co největšího počtu nepřátel.

Ve hře je příběhový režim, který vás provází různými úrovněmi. Díky nim se dostanete do různých oblastí, setkáte se s různými nepřáteli a změříte síly s nebezpečnými bossy. 

Druhý režim je takzvaný boj o přežití. Musíte bez smrti projít tři až pět úrovní. Když se vám to podaří, získáte odměnu. Většinou bednu plnou peněz a části zbraní.

Ano, je to tak, úrovně neprocházíte jen s jednou zbraní, ale můžete postupně nakupovat různé zbraně, od starých koltů přes raketomety, až ke speciálním útočným puškám.

Pohyb po bojišti prakticky neřešíte, je takřka automatický, nicméně musíte se vyhýbat překážkám a propastem. Uhýbáte před střelami nepřátel, granáty a raketomety. Jednotlivé levely jsou rozmanité a velice zábavné. Hra vás zabaví na opravdu dlouho.

Zkoumání zbraní není to jediné, co vám pomůže v postupu úrovněmi a proti nepříjemným bossům. Zbraně můžete i vylepšovat, samozřejmě i hraní se s každou zbraní liší. Přece jen hra s nějakou pistolí bude jiná, než hra s raketomety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama