Mobilní okénko #12: Brawl Stars
Gaming Článek Mobilní okénko #12: Brawl Stars

Mobilní okénko #12: Brawl Stars

Thundarr

Thundarr

29. 1. 2019 13:35

Zábavná battle royale hra pro vaše mobilní zařízení.

Reklama

Battle royale hry jsou v poslední době v kurzu - naházet několik hrdinů do arény, poslední přeživší vyhrává, to je prostě žánr, který nyní baví. Tímto stylem vyniká i naše další hra v mobilním okénku, Brawl Stars. 

Ve hře máte k dispozici získat několik různých hrdinů, kteří se neliší jen svým vzezřením ale taky schopnostmi. Proto se hra mění i podle hrdiny se kterým zrovna hrajete. Někteří hráči sice tvrdí, že hra spadá do nelichotivé kategorie "pay to win", nicméně dá se hrát i bez investic. Jen jednoduše všechno daleko více trvá. Někteří vzácnější a dražší hrdinové jsou silnější, než levnější kousky, což samozřejmě podtrhuje P2W. I tak se ale ke spoustě kvalitních a zajímavých hrdinů můžete dostat pouhým hraním hry.

Hra není náročná na váš hardware a přitom má opravdu skvělou grafiku. 

Kaňku na tom všem přináší matchmaking. Bohužel se občas stává, že vám systém přiřadí daleko zkušenější (nebo naopak daleko slabšíí) protihráče.

Hra dostává neustále velké množství aktualizací a vylepšení. Skiny, mapy, nové eventy... Vývojáři se jednoduše o hru starají, což zaručuje neustále spoustu zábavy.

Tuto hru hodnotím jako vcelku povedený titul, i když by jí slušelo podstatně méně mikrotransakcí. Na druhou stranu musím říci, že když nějakou hru hraji aktivně, jsem ochotný do ní nějakou tu korunku poslat. Hra za vyzkoušení stojí, rozhodně není pro každého, nicméně i tak je pro většinu hráčů zábavná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama