Mobilní okénko #13: PPKP
Gaming Článek Mobilní okénko #13: PPKP

Mobilní okénko #13: PPKP

Thundarr

Thundarr

4. 2. 2019 15:37

Další díl speciálního mobilního okénka nás přiblíží k jedné velice zajímavé hře.

Reklama

Popravdě bych o hru s touto grafikou ani nezavadil, kdyby mne ze všech stran nebombardovaly pozitivní ohlasy. PPKP jistě není to, co si na první pohled v dnešní době představujeme, nicméně dokáže velice pozitivně překvapit.

Mobilní okénko #13: PPKP

V této hře je ústřední postavou malý všestranný hrdina, který dokáže opravdu vše. Od stavebních prací, bojových umění, až po práci automechanika. Nevěříte? V teto hře bude vaším hlavním úkolem budovat město, ve kterém se budete zdokonalovat v bojovém umění a bojovat s různými nepřáteli. Ve zkratce řečeno. 

Mobilní okénko #13: PPKP

Opravování jednotlivých budov a částí města vám bude postupně zpřístupňovat různé úrovně, kam se budete moci dostat pomocí auta nebo helikoptéry. V daných úrovních na vás budou čekat různí nepřátelé, na kterých si budete moci zkoušet své bojové umění, které se naučíte v jedné z budov. 

Mobilní okénko #13: PPKP

I když pro bojová umění máte pouze dvě tlačítka, můžete se naučit nové chvaty, neboli komba, pomocí kterých své nepřátele doslova zničíte. Co by to byla za hru, kdyby se zde nedaly nakoupit lepší předměty, vybavení, skiny, samozřejmě také prémiová herní měna.

Mobilní okénko #13: PPKP

I když tato hra na první pohled možná nevypadá nejlépe, věřte, že vás dokáže zabavit na pěkně dlouho. Množství úderů je totiž nepřeberné, jednotlivé domy ve městě můžete vylepšovat a dostat se tak na daleko propracovanější údery a vybavení. V dnešní době se objevuje spousta mobilních her, které se snaží zaujmout, ve skutečnosti jsou ale pouhými kopiemi jiné již hotové hry. Tato hra je originální, neotřelá, zajímavá a má opravdu něco do sebe. Pokud vás tedy zaujme retro styl, máte rádi propracované hry, mohu titul PPKP jen doporučit. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama