Mobilní okénko #15: Empire Warriors TD
Gaming Článek Mobilní okénko #15: Empire Warriors TD

Mobilní okénko #15: Empire Warriors TD

Thundarr

Thundarr

28. 2. 2019 05:26

Jste fanoušci Tower Defense? Máme pro vás zajímavou novinku, která vás jistě uspokojí a nadchne!

Reklama

Fanoušci žánru Tower Defence pozor, nyní vám představíme velice zajímavou hru s názvem Empire Warriors TD. Hra vychází ze staršího titulu Kingdom Rush, který si všichni pamatujeme jako velice úspěšnou a kvalitní hru. Chyběly jí ale jakékoli aktualizace a posun vpřed. Empire Warriors se ale jeví jako kvalitní nástupce a přináší vše, co známe z pořádného tower defense.

Koncept hry žánru tower defence vychází z překladu, náplň hry není nic složitého, stačí ubránit váš hrad před nájezdy nepřátel. Každé kolo má tři různé obtížnosti, kde se tyto náročnosti liší různými omezeními. Obtížnosti zde máme následující:

  • Normal
  • Nightmare
  • Hell

Standardní obtížnost Normal vám představí úroveň. Množství jednotek, hrdinů a věží není nikterak omezen. Abyste mohli vyzkoušet další obtížnost Nightmare (noční můru), musíte nejdříve dokončit první obtížnost. Ve vyšší obtížnosti na vás čeká větší množství nepřátel a můžete občas počítat i s různými omezeními. Třetí obtížnost Hell (Peklo) vás může omezovat v množstvím věží, typem věží a množstvím hrdinů. Jednoduše peklo. 

Mobilní okénko #15: Empire Warriors TD

Ve hře můžete získávat různé hrdiny, kteří vám během obrany pomáhají. Hrdiny můžete i vylepšovat odemykáním různých vlastností a jejich vylepšováním. Ve většině úrovní můžete používat až tři hrdiny. 

Ani v této hře nechybí úkoly, výzvy, vybavení a speciální eventy - některé z nich jsou časově omezené, jiné nejsou limitovány. Hra nabízí spousty zajímavých úrovní, hrdinů a nepřátel. O zábavu je tedy postaráno.

Unikátní hrdinové

Mobilní okénko #15: Empire Warriors TD

Vylepšování věží

Mobilní okénko #15: Empire Warriors TD

Kampaň

Mobilní okénko #15: Empire Warriors TD

Hráč proti hráči (PVP)

PvP je zde zastoupeno pouze turnaji, zpravidla se týká o speciální mapu určenou pro všechny hráče, kde jednoduše musíte s jedním životem vydržet naživu co nejdéle.

Pokud vás hra nadchla, není se čemu divit, jde hrát dokonce i bez datového připojení a neotravuje s reklamami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama