Mobilní okénko #17: Raid: Shadow Legends
Gaming Článek Mobilní okénko #17: Raid: Shadow Legends

Mobilní okénko #17: Raid: Shadow Legends

Thundarr

Thundarr

29. 4. 2019 14:07

Máme pro vás další díl mobilního okénka, tentokrát se podíváme na novější Akční RPG hru.

Reklama

Fanoušci RPG her na mobilní zařízení získali další zajímavý titul Raid: Shadow Legends. Tato hra je rozhodně povedená, možná hlavně díky tomu, že si vývojáři vypůjčili spoustu zajímavých nápadů z jiných ověřených titulů například z PC. 

V této hře můžete vidět spoustu různých nápadů. Koncept silně připomíná jiné starší tituly jako například Heroes Charge. Nicméně kampaň je daleko více propracovaná a jednotlivé levely vám přináší různé žánry a také odměny. Co úroveň, to jiný typ vybavení. Doporučuji se od počátku řídit questy, jelikož bude v pozdější fázi vcelku zbytečné se k nim vracet. Například v misích budete získávat různé úkoly typu "posbírej všechny části vybavení s bonusem na životy" nebo "vybav jednoho hrdinu tímto vybavením".

Ve hře je více než 300 různých hrdinů, kteří vám budou rovněž připomínat různé herní tituly. Tyto hrdiny budete moci levelovat, vybavovat, odemykat na nich různé vlastnosti a schopnosti. Hrdinové samotní se samozřejmě rozdělují do různých tříd, například útoční, nebo obranní, popřípadě podpora. Nechybí ani vzácnost hrdinů. 

Mobilní okénko #17: Raid: Shadow Legends

Mezi herními mody krom kampaně naleznete i různé "Dungeony", které se liší žánry, obtížností a odměnami. Dále zde nesmí chybět PvP a taky klanové raidy na obrovské bossy. Ve spoustě levelů moc přemýšlet nemusíte, jaký tým si vyberete, nicméně se vzrůstající úrovní roste i náročnost a nutnost si svůj tým pečlivěji vybírat. Stejně jako vybavení, které na dané hrdiny dáte. I toto vybavení lze vylepšovat. Možností je zde opravdu spousta.

Mobilní okénko #17: Raid: Shadow Legends

Jak tomu bývá u většiny mobilních her, i zde máme denní, týdenní a měsíční úkoly, které nás u hry drží. Samozřejmě přinesou nám spoustu odměn v podobě zajímavých vybavení, krystalů na hrdiny, a taky občas i samotných hrdinů. 

Mobilní okénko #17: Raid: Shadow Legends

Osobně si myslím, že hra je velice zajímavá, nicméně mi zde chybí nějaký rychlejší režim. Ve starších hrách jste mohli získávat nějaké lístečky, které vám dovolily bitvy přeskakovat, a nemuseli jste se dívat na celý souboj. To mi zde rozhodně chybí. Když jeden souboj stojí 4-10 energie není možné vypotřebovat ji všechnu, když dostáváte odměny a máte ji například 2000. Což opravdu po několika denním hraní mám. Samozřejmě jsou zde úrovně, které chtějí více energie, nicméně i tak tam musíte vydržet a kouknout se na celý souboj, i když jde zapnout automatický režim, stále vám každý dungeon zabere více než minutu. To je pří mobilní hře rozhodně moc. Nemám problém vrátit se ke hře několikrát denně, abych si vybral odměny a něco vybojoval, ale rozhodně se mi nelíbí trávit u hry na mobilu denně hodiny. Hra je ale zcela nová, takže počítám, že krom herních vylepšení vývojáři zapracují i na tomto.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama