Mobilní okénko #19: F1 Mobile racing
Gaming Článek Mobilní okénko #19: F1 Mobile racing

Mobilní okénko #19: F1 Mobile racing

Thundarr

Thundarr

15. 5. 2019 15:48

Pro fanoušky závodních her zde máme velice povedenou závodní hru na mobilní zařízení.

Reklama

V dnešním článku se budeme věnovat velice zajímavé hře s názvem F1 Mobile Racing. Jak jistě sami vidíte, hra se točí kolem populárních závodů Formule 1. Pokud máte rádi vůni benzínu, nepřirozenou rychlost závodních vozů, ladné tvary a trochu těch mechanických vychytávek, bude tato hra právě pro vás.

V této hře samozřejmě nechybí vše podstatné, co k závodění Formule 1 potřebujete. Výběr stáje, úprava závodního speciálu a taky vylepšování vozů. 

Mobilní okénko #19: F1 Mobile racing

Ovládání

U ovládání této hry si můžete vybrat z několika dostupných možností. Najdete zde klasické polohové ovládání, ale pokud to někomu nevyhovuje, můžete své vozy F1 ovládat pomocí dotykové obrazovky vašeho zařízení.

Mobilní okénko #19: F1 Mobile racing

Grafika a možnosti

Obrázky jsou samozřejmě úžasné. Najdete na nich své oblíbené jezdce a stroje. Pokud jste detailisté, máte možnost si za nějaký ten peníz koupit své vozidlo z F1, ve kterém jezdí váš oblíbený pilot. Na druhou stranu si v této hře můžete vymazlit své vlastní vozidlo Formule 1, které vás bude reprezentovat v závodech.

Mobilní okénko #19: F1 Mobile racing

Hratelnost

Ve hře najdete několik herních režimů, od singlu přes duely až po různé eventy. Oproti jiným závodním hrám, které jsem hrál, jsou zde závody o dost delší a občas i obtížné. Nadchlo mne chování jednotlivých vozů. 

Zajímavé možnosti montování jednotlivých součástek, abyste vylepšili svůj vůz, jsou rovněž příjemné a jednoduché. Pokud jste fanoušci závodních her, nejlépe taky Formulí 1, budete nadmíru uspokojeni.

Mobilní okénko #19: F1 Mobile racing

Oproti NFS je tato hra více závodní než arkádová a nejde zde jen o tuning vozů. Můžete si zde opravdu zazávodit. Abych se přiznal, nehraji tuto hru denně, spíše podle nálady. A to, že jsem si ji i po dlouhodobém testování neodinstaloval, mluví za vše. Není to hra u které bych trávil hodiny denně, myslím, že by mne rychle omrzela, ale občas si velice rád zazávodím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama