Mobilní okénko #22: Archero
Gaming Článek Mobilní okénko #22: Archero

Mobilní okénko #22: Archero

Thundarr

Thundarr

17. 9. 2019 14:31

V poslední době na povrch vyplavalo spoustu zajímavých her, začneme u lučištníka.

Reklama

Archero je velice zajímavá a akční hra pro váš mobilní telefon, nebo tablet. Jedná se o akční RPG hru, která vás opravdu zabaví. Nechybí zde akce, vylepšování, různé zajímavé úrovně se stoupající obtížností a zábavou.

Ve hře se vcítíte do malého hrdiny, který bude procházet různé levely. Střelba z luku je automatická stejně jako zaměřování a směr, kterým vaše šípy létají. Vy se musíte obratně vyhýbat nepřátelům a jejich nepříjemným útokům.

V obtížnějších úrovních nepřibývají jen těžcí nepřátelé, bossové a jiná havěť. Objevují se zde taky zdi, různé překážky a taky pasti, do kterých se můžete chytit. Budete potřebovat postřeh, předvídavost a taky rychlost, abyste dokázali přežít co nejdéle.

Mobilní okénko #22: Archero

K přežití budete potřebovat i vylepšování skillů a schopností. Ve své základně si budete moci vylepšit své talenty, mezi kterými najdete sílu, životaschopnost a různé další bonusy pro vašeho hrdinu.

V úrovních pak zase můžete vylepšit svůj luk, vlastnosti střel a nebo množství životů. Díky této vychytávce pro vás může být každá hra originální. Vylepšení vám přinese průbojné střelivo, střely, které se odráží od zdí, vícenásobné střely a spoustu dalších pěkných vylepšení.

Mobilní okénko #22: Archero

Ve hře je momentálně dvanáct kapitol. Kapitolou by se dal popsat dungeon, kterým se musíte prodrápat. Každý dungeon má 20 až 50 místností, které se vás budou snažit zastavit ve vašem postupu. Musím říci, že dungeony neustále přibývají, takže věřím tomu, že hra vás dokáže zabavit na opravdu dlouhou dobu.

Jediným negativem je energie, kterou spotřebováváte při vstupu do dungeonu, to znamená, že hru nemůžete hrát stále, ale pouze v případě, že máte dostatek energie pro vstup do dungeonu. Nebojte, energie se doplňuje vcelku rychle.

Mobilní okénko #22: Archero

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama