Mobilní okénko #25: The Elder Scroll Blades
Gaming Článek Mobilní okénko #25: The Elder Scroll Blades

Mobilní okénko #25: The Elder Scroll Blades

Thundarr

Thundarr

18. 11. 2019 15:37

Elder Scrolls pro mobilní zařízení? Je stejně zábavné jako PC hra?

Reklama

Bethesda před rokem vypustila The Elder Scrolls Blades. Na první pohled tato hry vypadala moc pěkně, i když v té době byla dosti náročná na výkon telefonu a dokonce i iPhone X s ní měl co dělat. Hra se ale jevila jako povedená a hlavně měla úplně úžasné grafické zpracování. 

Mobilní okénko #25: The Elder Scroll Blades

Blades vás hned zaujme propracovanými lokacemi a grafickým zpracováním. S tím si opravdu vývojáři vyhráli přesně tak, jak slibovali. I když je hra asi rok stará, nemá problémy se v grafice měřit s aktuálními peckami na trhu. Svou propracovaností vás nezaujmou jen lokace, ale také nepřátelé, kteří na vás číhají za každým rohem. 

 

Co nás u dobré hry zajímá je ovládání, hlavně pokud se týká o hru na mobilní zařízení. Pro ovládání hra plně využívá dotykovou obrazovku, jedna strana displeye vás posune vpřed a vzad, druhá strana displeye má na starost souboj. Údery mečem, nebo zbraní provádíte jednoduše pohyby prstem přes displey. Nic složitého. Pokud si přetočíte telefon na výšku, dá se hra hrát dokonce jednou rukou. Není to sice nic extra pohodlného ale jde to velice dobře a efektivně. 

Mobilní okénko #25: The Elder Scroll Blades

Ve hře samozřejmě nechybí zajímavé questy, dá se říci, že i pohodová příběhová linie, která vás nějakou dobu zabaví. U Blades jsem vydržel opravdu dlouho, bylo to hlavně tím, že hra vypadá pěkně a je vcelku návyková. Nenutí vás do zbytečných akcí, které bychom museli opakovat dnes a denně, ale jednoduše hrajete Elder Scrolls jaké znáte z minulosti. Osobně by se mi na mobilech líbilo daleko více kvalitních RPG her, které mne pobaví a nadchnou. U spousty her co jsou na mobily jsem většinou skončil u questů, které člověk musel dělat každý den, aby nepřišel o denní/týdenní a měsíční odměny.

Mobilní okénko #25: The Elder Scroll Blades

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama