Mobilní okénko #3: Mobile Legends
Gaming Článek Mobilní okénko #3: Mobile Legends

Mobilní okénko #3: Mobile Legends

Thundarr

Thundarr

20. 11. 2018 15:30

Fanoušci MOBA her se dočkali i na mobilních zařízeních.

Reklama

Všichni kdo mají rádi MOBA hry jako je League of Legends nebo DOTA 2 jsou jistě rádi, že mají možnost zahrát si tento skvělý žánr i na svých mobilních zařízeních. Osobně se divím, že například firma RIOT jako tvůrce League of Legends ještě nepřišla s mobilní verzí League of Legends. Neříkám, že v mobilních zařízeních je budoucnost, nicméně v současné době má toto prostředí rozhodně potenciál.

  • Doporučené nastavení zařízení: Android 4.0+, 1G+ RAM, 4-Core CPU

Mobilní okénko #3: Mobile Legends

Mobile Legends: Bang bang vypadá na první pohled jako kopie League of Legends s jinými hrdiny. Do jisté míry to pravda je, nicméně není League of Legends zase kopie původní Doty? Mobile Legends si jistě získají vaše srdce, pokud fandíte tomuto žánru her. Ve hře je spousta zajímavých  hrdinů, stejně jako skinů, pomocí kterých si své oblíbence můžete předělat.

Mobilní okénko #3: Mobile Legends

Ovládání hry není složíté, pomocí levého palce ovládáte pohyb hrdiny, a pomocí pravé ruky schopnosti. Ty získáváte postupně, jak se zvyšuje vaše úroveň během boje. Samozřejmě si můžete vybrat ten, který vám nejvíce vyhovuje. Z bojiště se můžete teleportovat do základny, pokud se potřebujete vyléčit, nicméně kvůli nákupům do základny nemusíte. Klient vám automaticky nabízí předměty vhodné ke koupi, na které máte peníze. Díky tomu je hra daleko dynamičtější a rychlejší. Většinou si můžete vybírat ze dvou předmětů, u kterých máte napsáno, co vám jejich koupě přinese. 

Mobilní okénko #3: Mobile Legends

Ve hře by mělo být více bež 70 hrdinů kteří jsou rozděleni na střelce, supporty, kouzelníky, tanky, bojovníky a samozřejmě assassiny. Každý typ hrdiny má ve hře svou úlohu. Ve hře rovněž funguje něco jako týdenní rotace, během které si můžete v klasických bitvách vyzkoušet jednoho z hrdinů, kteří jsou v rotaci k dispozici. 

Ve hře si můžete odemykat skiny i šampióny na určitou dobu díky obrovskému množství různých odměn, které ve hře můžete získat. Těchto vychytávek a odměnových záložek je opravdu spousta, až se mohou zdát chvílemi chaotické. Nicméně, hra je zdarma, takže na něčem vývojáři vydělávat musí. 

Krom denních misí, beden a různých zajímavých vychytávek je ve hře možnost hrát několik různých map a režimů včetně bitev proti AI. Samozřejmě hry proti AI nejsou tak zajímavé, nicméně na otestování hrdinů to stačí. 

Mobilní okénko #3: Mobile Legends

Pokud jste fanoušci MOBA her, které vás zavedou do soubojů 5v5 na propracované mapě ve stylu League of Legends, tak hru vřele doporučujeme. Bitvy nejsou dlouhé a působí svižně. Díky nakupování přímo z bojiště se nemusíte zdržovat přílišným cestováním. Pokud si hru oblíbíte doporučuji Ranked systém. Ten vás postaví proti nepřátelům, kteří by v rámci skillu měli být podobně jako vy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama