Mobilní okénko #5: Assassin's Creed Rebellion
Gaming Článek Mobilní okénko #5: Assassin's Creed Rebellion

Mobilní okénko #5: Assassin's Creed Rebellion

Thundarr

Thundarr

2. 12. 2018 19:31

Máme pro vás další zajímavou mobilní hru, tentokrát je to pokračování oblíbeného Assassin's Creed pro mobilní zařízení.

Reklama

Jak by se vám líbilo pořídit si svou vlastní frakci zabijáků. Tato hra není pokračování v duchu Assassin's Creed, jelikož se jedná o plošinovku se strategickými a logickými prvky. 

Ve hře budete postaveni před několik úkolů. Jedním z nich je vystavit si doupě zabijáků, starat se o něj, najímat nové zabijáky a trénovat je. I tato vám přináší spoustu zajímavých misí, eventů a taky odměn. Navíc je velice dobře zpracována, hlavně pohyby jednotlivých zabijáků včetně jejich vlastností jsou zajímavé a propracované.

Po vybrání mise si sestavíte tří členný tým s kterým se vydáte na její útrapy. Každý zabiják má své specifické pohyby a útoky. Je důležité vybrat si správné členy skupiny, aby jste byli schopni úspěšně dokončit misi. Každá mise se skládá vždy z několika místností, ve kterých na vás čekají různé nástrahy. Krom nepřátel se musíte vyrovnat s různými nepříjemnostmi v podobě pastí nebo zamčených truhel. 

Mobilní okénko #5: Assassin's Creed Rebellion

Své assasiny můžete samozřejmě trénovat, vybavovat, vylepšovat a levelovat stejně jako své místnosti v bratrstvu. Hra má opravdu spousty možností, jak se zabavit. 

Negativní na této hře je její občasné padání. Myslím, že s příchodem několika posledních aktualizací se stabilita hry zlepšila, nicméně CC každých 30 minut není dobrá vizitka pro kvalitní hru. Věřím, ale, že se tyto problémy odstraní a my si hru budeme vrzy moci užít plnými doušky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama