MOL eCUP: Plzeň přešla přes Slavii, Pardubice musely otáčet
Esport FIFA 20 (PS4) Článek MOL eCUP: Plzeň přešla přes Slavii, Pardubice musely otáčet

MOL eCUP: Plzeň přešla přes Slavii, Pardubice musely otáčet

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

13. 7. 2020 12:27

Výsledky čtvrtfinále MOL eCupu.

Reklama

Předposlední stanice k cestě za titulem v MOL eCupu, obdobě fotbalového poháru, je za námi. Čtvrtfinálové online zápasy se odehrály 10. července, v nichž se čtyřem klubům podařilo postoupit do Superfinále, které se odehraje 19. 7. živě v pražském studiu. V něm se týmy utkají o zisk trofeje pro historicky prvního vítěze MOL eCupu a hodnotný prizemoney ve výši 60 000 Kč. Záznam ze čtvrtfinále a následně přímý přenos ze Superfinále můžete sledovat na oficiálním twitch kanále soutěže s kvalitním komentářem profesionálního FIFA hráče Jana "Emerickson" Krupičky.

Pardubice senzačně obrátily, Bohemka a Plzeň prošly bez zaváhání

Čtvrtfinále rozhodně nebyla procházka růžovým sadem pro žádný z týmů. Šlágrem večera bylo utkání mezi kluby Viktoria Plzeň a SK Slavia Praha. O postupujícím velkoklubu se rozhodlo po dvou zápasech, které lépe zvládl Drmi10 v barvách plzeňské Viktorie. Ani další favorit soutěže, Bohemians 1905, nezaváhal a vybojoval si postup do Superfinále po vítězství 2:0 nad TJ Spartak Pilníkov. FK Pardubice se postaraly o nervy drásající večer, jelikož musely otáčet nepříznivý stav utkání proti FK Neratovice-Byškovice. RIIJKovi se nakonec povedlo překlopit výsledkovou tabuli na 2:1 pro Pardubice. Čtvrtým postupujícím se staly FC Nové Hodějovice, kterým k tomu stačily také pouze dvě utkání.

Výsledky čtvrtfinále MOL eCupu:

  • FC Nové Hodějovice (Krtek88) - FC ZVVZ Milevsko (Suchos95) 2:0
  • Bohemians 1905 (M4tk0) - TJ Spartak Pilníkov (Patooo09) 2:0
  • FK Neratovice-Byškovice (SG.CptKubajz) - FK Pardubice (RIIJK) 1:2
  • Viktoria Plzeň (Drmi10) - SK Slavia Praha (Kobbycz) 2:0

Superfinále MOL eCupu již příští neděli

Postupující čtveřice se utká v nedělním offline Superfinále 19. července v pražském hotelu Don Giovanni. Kluby nejdřív poměří své síly v semifinále, ve kterém se rozhodne, kdo si zahraje o vítěznou trofej a prizemoney ve výši 60 000 Kč.

Semifinále MOL eCupu:

  • FC Nové Hodějovice (Krtek88) - FK Pardubice (RIIJK)
  • Bohemians 1905 (M4tk0) - Viktoria Plzeň (Drmi10)

Sledujte Superfinále živě na twitch.tv

Všechny zápasy nedělního Superfinále můžete sledovat na oficiálním twitch kanále soutěže. Vysílání zápasů započne 19.7. v odpoledních hodinách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama