MOL eCup zná první postupující do hlavní části
Esport Článek MOL eCup zná první postupující do hlavní části

MOL eCup zná první postupující do hlavní části

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

22. 6. 2020 10:28

Výsledky první a druhé kvalifikace MOL eCUP.

Reklama

Nový virtuální fotbalový pohár ve hře FIFA 20 nesoucí název MOL eCup má za sebou první dvě otevřené online kvalifikace. V nich se celkově utkalo 360 hráčů, kteří chtěli předvést své dovednosti a zabojovat o postup do hlavní části mezi 32 nejlepších. Tam si to klasickým pohárovým pavoukem rozdají s profesionálními gamery i fotbalisty o trofej pro historicky prvního vítěze MOL eCupu, hodnotný prizepool ve výši 60 000 Kč a další odměny od partnerů soutěže. Svou účast potvrdily například kluby jako Sparta, Slavia, Plzeň či Baník. Z profesionálních fotbalistů se zapojí například Vít Beneš (Olomouc), Matěj Helešic (Opava) nebo Antonín Růsek (Brno). Nejatraktivnější zápasy bude možné sledovat prostřednictvím živých streamů.

Veřejné online kvalifikace se hrají formátem BO3, tedy na dvě vítězná utkání. Z kvalifikací číslo 1 - 3 postupují nejlepší 4 hráči, z poslední 4. kvalifikace postoupí pouze 3 hráči. Ve čtvrtek 18. června započala 1. kvalifikace, ve které prošli až na postupové pozice hráči Sajmonowycz, MarioOoso99, Ritzy, SG.CptKubajz.

Druhé kvalifikační kolo se hrálo v neděli 21. června, v něm se z postupu radovala další čtveřice, konkrétně DanFCB, Suchos95, brynycho a sirisetsedm.

Zbývající dvě kola online kvalifikací do MOL eCupu proběhnou ve dnech 25. a 27. června, tak se nezapomeňte registrovat do kvalifikace #3 a kvalifikace #4, abyste mohli ukázat své dovednosti a zkusit své štěstí v takto jedinečném turnaji.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama