Mortal Kombat 1 vyjde ještě letos, tvůrci představili trailer
Gaming Článek Mortal Kombat 1 vyjde ještě letos, tvůrci představili trailer

Mortal Kombat 1 vyjde ještě letos, tvůrci představili trailer

Josef Ventrča

Josef Ventrča

18. 5. 2023 16:12

Společnost WB Games oficiálně oznámila další díl populární bojovky.

Reklama

Další díl oblíbené bojové série bude skutečně Mortal Kombat I. Společnosti WB Games a NetherRealm Studios tak potvrdily nedávné spekulace, když na Youtube kanále své herní značky oficiálně odhalily novou ukázku. V ní také tvůrci sdělili, že hra vyjde už letos 19. září na PlayStation 5, Xbox Series, PC a Nintendo Switch.

Taky se ukázalo, že chystaný titul bude skutečně jakýmsi resetem série, který se odehrává v nové časové linii vytvořené ohnivým bohem Lui Kangem. Mezi potvrzené postavy podle Eurogameru patří Kitana, Mileena, Scorpion, Sub-Zero, Lui Kang, Kung Lao, Raiden, Johnny Cage a Shang Tsung. Poslední zmíněný je však pouze součástí předobjednávkového bonusu, jelikož hru bude možné zakoupit již od 19. května. Předobjednávka taky umožní hráčům vyzkoušet si Mortal Kombat 1 v přednostním přístupu.

Mortal Kombat 1 se bude prodávat ve třech edicích. Základní verze má stát 69,99 dolaru, tedy v přepočtu zhruba 1 599 Kč. Premium edice se bude prodávat za 109,99 dolaru (2 499 Kč), a radost budou mít i sběratelé, protože dostupná bude i takzvaná Kollector's edition za 249,99 dolaru (cca 5 999 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama