msi-predstavuje-b150m-gaming-pro
Technologie Článek MSI představuje B150M Gaming Pro

MSI představuje B150M Gaming Pro

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

3. 3. 2016 10:19

Vylepší své herní zbraně s myší MSI DS B1 zdarma.

Reklama

MSI oznamuje herní M-ATX základní desku B150M GAMING PRO. Nová deska, postavena na čipsetu Intel B150 (LGA 1151) podporující 6. generaci procesorů Intel Core, je navržena pro malé herní PC sestavy. I s malou velikostí ale zůstaly herní funkce a pořádný výkon. Přítomna je technologie DDR4 Boost pro maximální stabilitu a výkon operačních pamětí, Audio Boost a síťovka GAMING LAN zajišťující výhodu proti vašim protivníkům ve hře. Ovšem to není vše... S deskou B150M GAMING PRO získáte po omezenou dobu herní myš MSI DS B1 ZDARMA!

MSI představuje B150M Gaming Pro

Dominujte na bitevním poli s herní myší DS B1 – Ať už hrajete FPS, RTS, MMO či jiné žánry her, herní myš DS B1 je připravena na každou z nich.

MSI představuje B150M Gaming Pro

FUNKCE B150M GAMING PRO

DDR4 Boost S optimalizovanou stopou a plně izolovanými obvody pamětí zajišťuje technologie DDR4 Boost optimální výkon a stabilitu operačních pamětí.

Síťovka MSI GAMING LAN & LAN Protect Připravte se rozdrtit své nepřátele na bitevním poli s herní síťovkou MSI. Pro zajištění online hraní bez záseků je herní síťovka MSI složena z pečlivě vybraných součástek. Aplikace MSI GAMING LAN Manager automaticky rozpozná a upřednostní herní data pro maximálně plynulou hru bez lagů. Ethernet port je navíc vybaven 15kV ochranou proti přepětí.

Audio Boost  I hráči potřebují dokonalý zvuk, a proto je deska vybavena izolovanými obvody a velmi kvalitními kondenzátory.

Deska bude dostupná přibližně v půlce dubna 2016. Více informací o B150M GAMING PRO naleznete ZDE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama