MSI představuje první vlastní řadu Nvidia GeForce RTX
Partnerský obsah Článek MSI představuje první vlastní řadu Nvidia GeForce RTX

MSI představuje první vlastní řadu Nvidia GeForce RTX

Filip Němeček

Filip Němeček

21. 8. 2018 12:15

Jsme nesmírně hrdí, že se s vámi můžeme podělit o naše nadšení z nových grafický karet řady GeForce RTX.

Reklama

NVIDIA představuje novou řadu grafických karet GeForce RTX a posunuje tak výkon svých karet na další úroveň. Díky nové architektuře NVIDIA Turing™ a revoluční platformě NVIDIA RTX nám grafické karty přinášejí technologii simulace realistického nasvícení scény (Ray tracing), umělou inteligenci a programovatelné stínování. Není to jen nový způsob, jak zažít hry - je to ultimátní zážitek z hraní her.

Nové grafické karty byly představeny na velkolepé, dvoudenní události nesoucí název "GeForce Gaming Celebration", která odstartovala dnes večer v Palladiu v Kolíně nad Rýnem, den před začátkem Gamesconu 2018.

”Turing je nejdůležitější inovace v oblasti počítačové grafiky NVIDIA za více než deset let,” řekl Justin Walker, ředitel pracoviště GeForce společnosti NVIDIA. “Je to stejná cesta pro inovace, kterou oceňujeme u partnerů AIB, jako je MSI.”

MSI představuje první vlastní řadu Nvidia GeForce RTX

Přehled grafických karet 20. řady GeForce RTX 

Společnost MSI představuje následující řady:

Grafické karty GAMING TRIO a DUKE vybavené zbrusu novým prémiovým designem s trojicí ventilátorů poskytující nejlepší provozní vlastnosti ve své třídě. Stejně tak se dočkaly nového designu naše hybridně a vodně chlazené karty z modelové řady SEA HAWK, které svou jednoduchou instalací a perfektním chladícím výkonem získaly spoustu spokojených uživatelů.

Čerstvou novinkou v rodině našich karet je pak modelová řada VENTUS, která nabízí populární, 2-ventilátorové řešení, dostatečně výkonné i pro ty nejvýkonnější karty.

Celý line up nám pak uzavírá řada AERO s radiálním chlazením a ventilátorem typu blower, známá z předchozích generací.

Jsme přesvědčeni, že každý hráč si najde vhodný model v této komplexní sestavě nové generace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama