msi-predstavuje-zakladni-desku-x99a-tomahawk
Technologie Článek MSI představuje základní desku X99A Tomahawk

MSI představuje základní desku X99A Tomahawk

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

3. 8. 2016 13:30

MSI oznamuje nejnovější základní desku X99A TOMAHAWK, novou zbraň v X99 arzenálu.

Reklama

MSI představuje základní desku X99A Tomahawk

MSI oznamuje nejnovější základní desku X99A TOMAHAWK. Kromě úžasného designu, X99A TOMAHAWK přináší spoustu vynikajících funkcí, které využijete na bitevním poli.

MSI představuje základní desku X99A Tomahawk

X99A TOMAHAWK je zcela nově navržený GAMING model. Obsahuje několik nových a unikátních funkcí a také krytí zadní portů a zvukové části, spojující optimalizovaný herní zvuk a nejkvalitnější komponenty. Kromě ohromujícího vzhledu navíc kryt chrání proti elektromagnetickému rušení a zajišťuje čistý výkon a nejlepší audio signál. Unikátní styl chladičů zajišťuje, aby tvůj systém mohl zvládnout cokoliv a zůstal chladný i během dlouhých herních seancí.

Audio Boost 3: Zvuk, který změní vaši hru

Užijte si nejlepší a nejčistší zvuk díky Audio Boost 3. Audio Boost 3 je složen z nejkvalitnějších součástek, navíc oddělených od zbytku základní desky pro nerušený signál o studiové kvalitě. S Audio Boost 3 budete díky křišťálově čistému zvuku dominovat na bitevním poli.

Twin Gaming LAN poháněný Intelem

MSI představuje základní desku X99A Tomahawk

TWIN GAMING LAN, poháněný Intelem, je optimalizován k co nejlepšímu online hernímu zážitku. Díky 2 nejlepším herním síťovkám, kombinovanými s MSI GAMING LAN manager, získáš zážitek z ultimátně rychlého a nejlepšího síťového výkonu ve hrách. Inteligentní GAMING LAN manager automaticky prioritizuje hry před ostatními aplikacemi, aby minimalizoval latenci a redukoval lagy. A jako bonus jsou oba LAN konektory vybaveny 15kV ochranou proti přepětí.

Neskutečná rychlost úložiště s Turbo U.2 & Turbo M.2

Turbo U.2 je prezentováno pro podporu nejnovějších a největších NVMe SSD disků na trhu. Umožňuje přesouvat data rychlostí až 2400 MB/s. Turbo M.2 je nyní chráněno unikátním M.2 Steel Armor pro lepší ochranu proti elektromagnetickému rušení.

2× rychlejší USB 3.1 Gen2 typu-A a typu-C

MSI představuje základní desku X99A Tomahawk

Kopírování oblíbených her, hudby a filmů přes USB 3.1 Gen2 s rychlostí až 10Gb/s! USB Typu-C umožňuje všechny výhody z USB 3.1 Gen2 kombinovat s pohodlím konektoru USB Typu-C. Tento oboustranný konektor umožňuje bez námahy připojovat USB zařízení. Perfektní pro nejnovější chytré telefony a pro další generaci SSD disků a jiných přenosných zařízení. Tyto zařízení vyžadují jenom kabel USB Typu-C, jak pro nabíjení, tak i pro přenos dat.

MSI představuje základní desku X99A Tomahawk

DDR4 Boost

Díky plnému izolování paměťových obvodů od ostatních komponentů zajišťuje DDR4 Boost nejčistší možný přenos pro maximální výkon a stabilitu. 

Mystic Light Extension

X99A TOMAHAWK je navržena pro každého, kdo jednoduše chce perfektně stylovou herní výbavu. Aby vypadala ještě více úžasně, můžeš použít Mystic Light Extension k přidání RGB světel. Poskytuje tak možnost si lehce přidat RGB LED pásek bez použití dalších řadičů. Jednoduše nainstaluj jakýkoliv 12V RGB pásek na 4 pinový Mystic Light Extension RGB a kontroluj osvětlení v jakémkoliv stylu chceš.

MSI X99A TOMAHAWK bude dostupná na konci srpna. Více informací o základní desce najdete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama