MSL si skládá vlastní tým, přechod do fnatic je vyloučen
Esport CS:GO Článek MSL si skládá vlastní tým, přechod do fnatic je vyloučen

MSL si skládá vlastní tým, přechod do fnatic je vyloučen

Michael Douša

Michael Douša

31. 7. 2021 10:48

Dánský kapitán se po necelém roce opět podívá na server

Reklama
Mathias "MSL" Lauridsen na Twitteru oznámil, že složil novou sestavu a hledá organizaci.

Kapitán a stratég, který stál za někdejším úspěchem týmů jako Dignitas či North, konečně složil vlastní sestavu, se kterou míří do světové top dvacítky. Ačkoliv ještě nezveřejnil jméno žádného ze svých spoluhráčů, ozřejmil, že soupiska obsahuje "dobrý mix talentu a zkušeností." 

I have decided to create my own team. I have found all the players and it’s a good mixture of talent and experience. We are searching a organization with high ambitions! If you are interested, contact me here on Twitter or on e-mail @ mattienn@sommer-online.dk for more info

— Mathias Lauridsen (@MSLcsgo) July 30, 2021

MSL byl bez organizace už necelý rok, což je skutečnost, kterou mnoho komentátorů označovalo za nanejvýš nelogickou - například dle Duncana "Thorin" Shieldse se jedná o jednoho z nejzkušenějších kapitánů na scéně, což potvrzuje i skutečnost, že s MSL-em bylo údajně vyjednáváno o budoucnosti ve fnatic. Tuto nabídku ovšem dle dostupných informací odmítnul, což sám okomentoval pouze slovy "Měl jsem nějaké nabídky, ale nikdy nebyly dost silné po stránce sestavy."

Měl jsem pocit, že je víc potenciálu v sestavení vlastního týmu, což je to, na čem mi záleží. 
- Mathias "MSL" Lauridsen 

Tak či tak nyní vypadá nad slunce jasné, že jedinou možností pro fnatic zůstává volba Alexe "ALEX" McMeekina. Vzhledem k tomu, že zkušenější kapitán bez masivního buy-outu v současnosti na scéně není, není pravděpodobné, že by hledali někde jinde. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama