Na hráče Rainbow Six Siege byla zavolána zásahová jednotka, zabil dva hráče
Zajímavosti Rainbow Six Siege Článek Na hráče Rainbow Six Siege byla zavolána zásahová jednotka, zabil dva hráče

Na hráče Rainbow Six Siege byla zavolána zásahová jednotka, zabil dva hráče

Adam Král

Adam Král

10. 1. 2023 17:55

Omylem totiž vytočil číslo na policii při hraní. Myslel, že zabil dva hráče ve hře.

Reklama

Swatting je velmi nebezpečnou věcí, a to ještě ve Spojených státech. Týká se převážně influencerů a hráčů online her. V minulosti se totiž již několikrát stalo, že na Twitch tvůrce je zavolána zásahová jednotka s tím, že dotyčný má u sebe bombu, někoho zabil a podobně. Občas se ale může stát, že je vše jen hloupou náhodou. Přesto ale taková situace může být život ohrožující.

Jeden z hráčů Rainbow Six Siege jménem Elijah hrál se svým kamarádem jeden ze zápasů. Každý jistě známe ten moment, kdy omylem vytočíme číslo, kterému nechtíc zavoláme, a trapas je na světě. Hráč ale měl mnohem větší smůlu, protože vytočené číslo bylo 911, čili policejní stanice v Americe. Protože to ale nevěděl a Rainbow Six Siege je o zabíjení, řekl, že zabil dva lidi. Jaké překvapení se odehrálo, když u mladíka zazvonila policie.

Hráč slyšel svého psa štěkat, a tak se vydal zkontrolovat, co se děje, když v tom vběhl přímo do náruče po zuby ozbrojeným policistům, kteří okamžitě začali prohledávat jeho dům na přítomnost dvou mrtvých lidí. Po celou dobu na jeho hlavu byly namířeny útočné pušky, a to poprvé v životě. Celé 4 hodiny se tak nekontrolovatelně třásl. Vše se nakonec ukázalo jako omyl a jeden z policistů se ho dokonce zeptal, jaký je jeho oblíbený operátor.

Vše tak mělo šťastný konec, přestože vůbec nemuselo. V Americe jsme totiž byli svědky spousty případů, kdy jeden špatný moment vyústil v okamžité zastřelení "pachatele", na kterého byla zásahová jednotka zavolána.

Na hráče Rainbow Six Siege byla zavolána zásahová jednotka, zabil dva hráče

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama