NA LCS 2018 - 3. týden
Esport League of Legends Článek NA LCS 2018 - 3. týden

NA LCS 2018 - 3. týden

Ondřej Sirovátka

Ondřej Sirovátka

20. 2. 2018 13:57

Rychlí souhrn toho nejzajímavějšího z NA LCS.

Reklama

NA LCS 2018 - 3. týden

Dle mnohých mělo jít o top tým bojující o finále Jarního splitu, první týdny LCS byli studenou sprchou pro všechny diváky a fanoušky jednoho z čtveřice oldschool týmu, Counter Logic Gaming. Třetí týden načali s bilancí 1 - 3, naštěstí se dokázali v očích mnoha krtitiků vykoupit, alespoň prozatím. V cestě za lepší pozicí v tabulce se museli vypořádat s FLY a následně s hráči týmu FOX, kteří se dělí o první místo. Zápas CLG vs FLY byl okořeněn Zilienem, který se nakonec stal hlavním nástrojem vítezství, Huhi měl skvěle načasované Time Bombe i ultimátní schopnost, celkově všichni hráči CLG odvedli skvělí výkon. Stejně tak si počínali v zápase proti FOX, zde byl začátek pod kontrolou FOX jakožto favoritů. Jak víme, Zoe je "balanced" šampion a Huhi byl i přes deficit vůči svému lane oponentovy schopen drtit většinu protihráčů. CLG si tedy mohli připsat první 2-0 víkend, vyneslo jim to dělené páté místo.

[CLG vs FOX]

[CLG vs FLY]

 

NA LCS 2018 - 3. týden

GGS se jako jedinému zbývajícímu týmu nepodařilo připsat jedinou výhru, jejich zápornou bilanci 0 - 6 nelze přičítat například silným soupeřům, jejich oponenti jsou ze všech částí tabulky, TL a C9 hájí skvělé první místo, naopak FLY a CG jsou na sedmém místě. Sestava spoléhající se čistě na severoamerciké talenty bohužel strácí na hvězdami nabité týmy. Nový talentovaní hráči i veterání LoL jsou schopni držet krok v podstatě s každým jejich soupeřem prvních 10 minut, pak se hra stává peklem. Buď to získají znatelný lead v mid game ale v konečné fázy se jim hra vymkne z rukou, nebo jsou od počátku přehráváni a jejich ztráta roste každou minutou až do hořkého konce, tak nějak bez receptu na comeback. Uvidíme, kdy se odrazí ode dna.

[GGS vs TSM]

[GGS vs TL]

 

Na závěr se můžete podívat na ty nejlepší momenty napříč třetím týdnem NA LCS 2018 podle portálu TheScore Esport. Baron steal, zápas vyhrávající TF nebo perfektně načasované QSS. 

Pořadí po třetím hracím týdnu.

NA LCS 2018 - 3. týden

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama