Na PSVR dorazí šest nových her v čele s Doom 3
Gaming Článek Na PSVR dorazí šest nových her v čele s Doom 3

Na PSVR dorazí šest nových her v čele s Doom 3

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 3. 2021 09:11

PSVR stále žije.

Reklama

Po celém světě stabilně vzrůstá popularita virtuální reality, na což firmy reagují nabídkou různých virtuálních headsetů či platforem. Takové PSVR je tu ale s námi již více jak 4 roky a i přes oznámenou novou generaci si PlayStation na včerejší den přichystal příchod nových titulů pro současné PSVR.

Studio odhalilo Doom 3: VR Edition, tedy verzi původního Doom 3 pro virtuální realitu včetně všech expanzí a podporou motion ovladače. Hra dorazí na PlayStation 4 a díky zpětné kompatibilitě si zahrajete i na PlayStationu 5. Finální datum je stanoveno na 29. března, o verzi pro PC zatím nebadla ani zmínka.

Další titul nám přinese studio Vertigo Games – jejich post-apo hra After the Fall cílí na kooperační zážitek i střílení z první osoby. VR MMO Zenith nás zase vtáhne do barevného světa plného adrenalinu. Rozdělení mezi MMORPG a JRPG pak zaujme zajímavým soubojovým systémem i rozmanitými nepřáteli.

Pokračujeme dále s komickou hrou na agenty I Expect You To Die 2: The Spy and The Liar, akční hrou Fracked a nakonec survival Song in the Smoke.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama