Na Steamu je nyní ke stažení beta hry Call of Duty: WWII
Gaming Článek Na Steamu je nyní ke stažení beta hry Call of Duty: WWII

Na Steamu je nyní ke stažení beta hry Call of Duty: WWII

Jakub Čech

Jakub Čech

26. 9. 2017 10:49

Zúčastní se prý také známý hráč CoD Mark "Phantasy" Pinney.

Reklama

Od 29. září 2017 si budeme moci zahrát betu hry Call of Duty:WWII až do 2. října 2017. Tuto možnost budou mít všichni, kdo vlastní účet na Steamu a mají zhruba 18 GB volného místa na disku.

Tato beta nabídne nespočet bojových scénářů, počínaje novým módem nesoucí název "War Mode". Tento herní mód nabídne hráčům možnost prožít bojové scénáře připomínající události Druhé světové války. Hráči utvoří týmy, které budou například bránit most před jeho zničením a nebo budou eskortovat tank z bodu A do bodu B. Samotný tank bude poskytovat obranu svému týmu. Tento mód bude samozřejmě nabízet hned několik druhů zbraní specifických pro daný typ mise.

Dalšímy hernímy módy, které beta hry Call of Duty:WWII nabídne, bude již starý známý Team Deathmatch, Domination a nebo například Hardpoint

Na Steamu je nyní ke stažení beta hry Call of Duty: WWII

Multiplayerová beta by měla být podle oficiálních zdrojů spuštěna 29. září mezi 19:00 - 20:00 hodinou večerní

Všem herním příznivcům doporučuji nezaváhat a stáhnout si betu již dnes. Vývojáři očekávají vysoký počet hráčů v den spuštění, což by mohlo mít vliv na průběh stahování.

Očekává se také návrat velkých pro-gamingových jmen, kteří se bety zúčastní. Například populární britský hráč Mark "Phantasy" Pinney, který je známý pro svoje působení na profesionálním poli ve hře Call of Duty 4: Modern Warfare, uveřejnil dnes na svém facebookovém profilu, že plánuje vyzkoušet nejnovější Call of Duty a páteční spuštění bety si tak samozřejmě nenechá ujít.

Všem tedy přeji hodně štěstí na bitevním poli!


{control inquiry 64}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama