Na začátek dubna pro vás máme Maziho PUBG Squad Cupy
Gaming PUBG Článek Na začátek dubna pro vás máme Maziho PUBG Squad Cupy

Na začátek dubna pro vás máme Maziho PUBG Squad Cupy

Viktor Vlček

Viktor Vlček

6. 4. 2018 09:00

Už za pár dní tu máme další PUBG turnaje, tentokrát s partnerem NVIDIA a formátem Squad FPP

Reklama

Tak jsme se konečně dočkali, první dva dubnové víkendy pořádáme ve spolupráci se společností NVIDIA, pro českou a slovenskou komunitu další turnaj ze hry PlayerUnknown’s Battlegrounds, tentokrát s dlouho očekáváným formátem Squad FPP. Turnaje nebude komentovat nikdo jiný, než samotný "Král Sosnovky" a komuniní PUBG ambasador Nikolai “Mazarini” Lazarev.

Online kvalifikace je otevřená všem dychtivým fanouškům s týmovým duchem toužícím po Chicken Dinner. Dubnová série začíná tuhle sobotu 7. 4. 2018 a na ní navazuje další sobotní Squad Cup, který je naplánován na 14. 4. 2018.

Jak bylo řečeno, pro tuto speciální příležitost jsme vybrali formát Squad FPP, kde můžeš ukázat týmového ducha na bitevním poli a to na mapě Erangel. Neváhej a využij tuhle jedinečnou příležitost kompetitivních soubojů na Grunexu. Registrace do turnaje bude omezená na 256 hráčů, tedy 64 týmů pro jeden turnaj.

Celkově se za jeden turnaj odehraje 9 zápasů z toho budou 2 kvalifikační zápasy v jednom balíku (BO2), ze kterých postoupí ti nejlepší do finále, které se odehraje formátem BO3.

Z kvalifikačních balíků postoupí celkově 5 nejlépe umístěných týmů.

 

Sleduj Maziho PUBG Squad sérii turnajů online na Twitchi!

Celý turnaj odvysílá streamer a hráč Nikolai "Mazarini" Lazarev na Twitch kanále NVIDIAGeForceCZ, kde bude celý průběh ultimátních týmových soubojů a napínavých momentů komentovat. 

 

Zaregistruj se do turnaje a ovládni scénu se společností NVIDIA!

Již ve čtvrtek 5. 4. 2018 od 20:00 se otevírá registrace do turnaje, tak se neváhej přihlásit, protože celkový počet registrací je omezen. 

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistovat do turnaje zde:

 

Pravidla pro tyto turnaje naleznete v turnaji a zde: Mazariniho PUBG Squad Cup Pravidla

 

A jaké ceny si odnesou ti nejlepší?

1. místo
Skiny ze hry PUBG v hodnotě cca 4 000 Kč

*celý set skinů je v přibližné cenové výši 4 000 Kč, podle hodnot na Steam Marketu, ke dni 7.4.2018*

 

Zajímají tě novinky, zajímavosti z PUBG? Dej lajk na facebook.com/PUBG.Komunita Nebo snad hledáš hráče a chceš se pravidelně chlubit svými killy? Připoj se k FB Skupině facebook.com/groups/PUBG.Komunita

 

PUBG with NVIDIA Highlights!

 

Každou sobotu PUBG turnaj na našem webu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama