Nadeshot nesmí streamovat Valorant
Zajímavosti Článek Nadeshot nesmí streamovat Valorant

Nadeshot nesmí streamovat Valorant

David Jiránek

David Jiránek

7. 4. 2020 07:37

Týmům z League of Legends se nelíbilo, že získal přístup dřív, než oni.

Reklama

Na Valorant se těší opravdu spousta lidí. Některé známé osobnosti si za zavřenými dveřmi mohly před týdnem vyzkoušet odehrát několik hodin. Později pak padlo embargo, začaly padat klíče a zítra se dočkáme spuštění bety. Tento příběh má však i své stinné stránky. Na jednu z nich narazil Nadeshot. Call of Duty legenda a vlastník týmu 100 Thieves.

Nadeshot byl pozván mezi hrstku vyvolených, aby si Valorant vyzkoušel. O tuto hru od Riot Games se zajímají také League of Legends týmy. Přeci jen jde o první velkou hru (pokud nebereme v potaz Legends of Runeterra) po lolku, kterou studio vydá. Samozřejmě LoL sekce týmů nemají nic společného s FPS střílečkami krom toho, že se pohybují okolo hry vydávané Riotem. Je proto logické, že herní studio nepozvalo členy ani hráče těchto týmů.

Nadeshot ovšem kompetitivní střílečky hrál a proto na seznamu figuroval. Tento fakt se vlastníkům LCS a LEC týmů v League of Legends nelíbil. Riot tedy Nadeshota oslovil, aby první den po vydání uzavřené bety hru nestreamoval a v podstatě tak počkal, až ostatním padne klíč a dostanou přístup.

Zástupci Riotu jinými slovy přišeli a řekli, ať Nadeshot neprovokuje. Jenže právě herní studio dalo přístup jen jemu a nikomu jinému z vedení LCS a LEC týmů. Kvůli vlastníkům LoL týmům tak Nadeshot nemůže první den streamovat Valorant. Podle slov CoD legendy to není chyba Riotu. Vinu hází na vlastníky League of Legends celků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama