Národní kvalifikace eRepre zná první postupující
Esport eFootball PES2020 Článek Národní kvalifikace eRepre zná první postupující

Národní kvalifikace eRepre zná první postupující

Nicolas Heller

Nicolas Heller

25. 11. 2019 17:15

Národní kvalifikace eRepre zná první čtveřici postupujících.

Reklama

První hrací neděli ve znamení Národní kvalifikace eRepre odzvonilo a tím byla odhalena i první čtveřice postupujících na finálový offline turnaj. Všichni postoupivší si svoji pozici museli obhájit v celkové konkurenci 35 hráčů. Těmi nejúspěšnějšími nakonec byli KillDalos, thomasdjr11, Balogh a aldain.

V kvalifikaci se objevil také král virtuálních trávníků T9Laky. Před několikanásobným mistrem FIFA turnajů však domácí hráči PES hlavu nesklonili a T9Laky se s turnajem loučil už ve třetím kole.

Od mala hraji hry s taťkou a většinou jsme hrávali FIFU. Kolem roku 2005 jsme ale začali hrát Pro Evolution Soccer 5, takže k tomu mám velmi blízko. Taťka zůstal u PES, já se ale později vrátil k FIFĚ. Díky tomu máme doma vždy obě hry. Uviděl jsem na internetu informaci o eRepre a samozřejmě mě lákalo se hned přihlásit a třeba i reprezentovat Českou republiku v jedné z fotbalových her. Bohužel jsem neměl čas na důkladný trénink a podle toho jsem taky v první kvalifikaci dopadl. Nicméně se těším na druhou kvalifikaci a určitě zase zkusím štěstí i když prioritou je pro mě momentálně FIFA,“ svěřil se o svých pocitech a plánech zazářit v druhé kvalifikaci T9Laky.

Na budoucí reprezentanty čeká několik příležitostí účastnit se prestižních mezinárodnách soutěží a tak není divu, že se Fotbalová asociace České republiky rozhodla vstoupit do světa esportu a založit vlastní efotbalovou reprezentaci - eRepre.

Na pořadu jsou celkem dvě Národní kvalifikace. Každá se hraje klasickým pavoukem a formátem BO3. Čtyři nejlepší čeští hráči z každé kvalifikace proti sobě budou bojovat na finálovém turnaji, z něhož vzejdou dva reprezentanti, kteří se na jaře 2020 zúčastní kvalifikace o eEURO.

Harmonogram akcí eRepre v roce 2019:

Další informace, podrobnosti o eRepre a možnost registrovat se do turnajů naleznete na webu www.erepre.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama