Návod jak získat Psycho Bundle
Gaming Fortnite Článek Návod jak získat Psycho Bundle

Návod jak získat Psycho Bundle

Tomáš Indra

Tomáš Indra

9. 9. 2019 23:29

Nová spolupráce mezi Epic Games a 2K Games přináší řadu výhod

Reklama

Herní společnosti Epic Games a 2K Games před pár týdny oznámily novou speciální spolupráci v rámci vydání nového dílu RPG střílečky Borderlands. Při vzniklé spolupráci se ve Fortnite, v následné aktualizaci 10.20, objevil nový skin a nová lokace s názvem Pandora. Tato oblast se nachází v jihovýchodní části ostrova, přičemž hráči, kteří vstoupí do Pandory se promění v komiksovější styl založený na grafice od 2K Games. Partnerství také nabídlo fanouškům v denním obchodě i Psycho balíček, který zahrnoval postavu Psycho Bandit, batoh Claptrap a krumpáč Psycho Buzz Axes. Tento balíček byl poprvé v herním obchodě k dispozici 27.8.2019. Nicméně pojďme se tedy podívat jak je možné získat Psycho Bundle jiným způsobem než jen přes Fortnite měnu V-Bucks.

Návod jak získat Psycho Bundle

Co je potřeba?

Společnost 2K Games chystá vydání třetího dílu Borderlands, který je naplánovaný na pátek 13.9.2019. Jelikož se výše zmíněné herní společnosti dohodly na spolupráci, nebude samozřejmě chybět specifický balíček. Jakmile si tedy zakoupíte jakoukoliv verzi Borderlands 3 dostanete na svůj herní účet ve Fortnite zmíněný Psycho balíček. Akce platí až do 31.12.2020, takže máte dostatek času na zvážení a případné propojení účtů. Oficiální cena začíná na 59,99 dolarech za Standard Edition (zhruba 1400 CZK).

Návod jak získat Psycho Bundle

 

Co když už jsem si koupil balíček Fortnite Psycho?

Jestli patříte do té skupiny hráčů, kteří plánují Borderlands 3 koupit a ve Fortnite už Psycho balíček vlastní, tak nemusíte být z akce zklamaní. Na účet se vám přípíše 2000 V-Bucks, které můžete využít k dalšímu nákupu předmětů a skinů.

Support a Creator 

Pokud se vám článek líbil, můžete nás ve hře podpořit zadáním kódu pro Support a Creator: Nejdeto. Za veškerou podporu děkujeme!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama