Nechte si vyčistit uši ve virtuální realitě!
Zajímavosti Článek Nechte si vyčistit uši ve virtuální realitě!

Nechte si vyčistit uši ve virtuální realitě!

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

23. 3. 2018 13:27

Nejabsurdnější využití virtuální reality ever.

Reklama

V Japonsku je čištění uší považováno za láskyplnou aktivitu, kterou sdílíte s někým druhým, ale běžně si je můžete nechat vyčistit i u masérů a holičů. A když je to tak oblíbené, tak proč z toho neudělat VR hru? Každý si přece chce nechat vyčistit uši od virtuální slečny, že jo?

 

Nechte si vyčistit uši ve virtuální realitě!

 

A není to jen tak, že si lehnete a jde se na věc, ta hra má příběh!

Přicestovali jste do japonského města, kde se máte setkat se svou sestřenicí Nagomi, jenž si pamatujete z dětství, ale nyní je již dospělá a vy s ní strávíte celou noc povídáním. Poté, co jste velmi unavený, vám Nagomi nabídne, že vám vyčistí uši. Poněkud netradiční zakončení rozhovoru s příbuzným. Vyzve vás k tomu, abyste si lehli. A až si v reálu lehnete na připravený polštář, jenž představuje její klín, tak vám čistí uši. 

 

 

Samozřejmě slyšíte pouze zvuky čištění a její uklidňující hlas, takže hra potěší hlavně příznivce ASMR, což je uklidňující metoda jenž má vyvolat u posluchačů příjemné pocity za pomocí jemných zvuků běžných činností nebo šepotu. 

Pak vás Nagomi vyzve, ať u ní strávíte noc, jako za dávných časů. Což je dost divné zakončení.

Mě něco takového rozhodně neuchvacuje, ale já také nepocházím z Japonska. Pokud vlastníte VR na mobilní telefon a chcete si dopřát tento unikátní zážitek, tak si hru můžete stáhnout zdarma na této stránce a to i v anglickém jazyce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama