Nejen čeští hráči si nezahrají poker v Red Dead Online
Gaming Článek Nejen čeští hráči si nezahrají poker v Red Dead Online

Nejen čeští hráči si nezahrají poker v Red Dead Online

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 5. 2019 16:03

Můžou za to zákony.

Reklama

V poslední aktualizaci se do Red Dead Online dostal kromě mnoha novinek i očekávaný poker. Ten dává možnost hráčům zabavit se na dlouhé hodiny, jelikož v něm lze pořádat i veřejné hry. Problém ale nastal v tom, že si poker nemohli zahrát různí hráči. O svůj problém se rozhodli podělit na redditu, kde jeden z uživatelů dodal i email, který mu zaslala podpora Rockstaru.

Je nám to líto, ale musíme vás informovat o tom, že dostupnost pokeru v Red Dead Online je závislá na regionálních zákonech a regulacích, a poker tak nemusí být přístupný všem hráčům. Ve zkratce - poker nebude dostupný v zemích, kde je gambling omezen nebo nelegální.

Problémem tak jsou zákony jednotlivých zemí. A tento problém se týká i České republiky. Pro to, aby se mohla hazardní stránka objevit i pro české uživatele, musí daná společnost získat licenci. Její uživatelé se poté musí ověřit na czechpointu. A i když poker v RDR nejspíše nemá s reálným gamblingem nic společného, jelikož v tom herním hráči nemohou sázet reálné peníze, Rockstar se rozhodnul nepřidělávat si zbytečné problémy a ve všech pochybných zemích poker znepřístupnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama