Nejlepší Battle Royale hra? Shroud v tom má jasno
Zajímavosti Článek Nejlepší Battle Royale hra? Shroud v tom má jasno

Nejlepší Battle Royale hra? Shroud v tom má jasno

David Jiránek

David Jiránek

29. 7. 2021 14:27

Známý hráč FPS titulů sdílel svůj seznam nejlepší battle royale her.

Reklama

Král FPS žánru, uznávaný streamer Shroud, se podělil o svoje hodnocení nejlepších battle royale her, které si aktuálně můžeme zahrát. Shroud před lety hrál zejména kompetitivní střílečky jako Counter-Strike, kde si vybudoval profesionální kariéru a jméno. Následně pak přesedlal na PUBG při příchodu veřejné bety. V PUBG následně strávil Shroud před 2,6 tisíce hodin a vyzkoušel i další tituly. Který jim ale kraluje?

Pokud by Shroud hodnotil battle royale hry podle kompetitivnosti, korunoval by na prvním místě Fortnite od Epic Games. Druhý by pak byl Apex Legends. Pro někoho možná kontroverzní názor, který Shroud okamžitě doplnil o kontext. Nejedná se totiž o hry, kterého nejvíce baví.

Osobní seznam Shroud co se týče zábavnosti battle royale her vypadá následovně:

  1. Apex Legends
  2. PUBG
  3. Fortnite
  4. Warzone

Ačkoliv Apex skončil první, Shroud vytkl vývojářům špatné servery, které často hráče tiltnou. Dost možná právě proto Shroud v této hře strávil "jenom" 609 hodin. Warzone je pak dle jeho slov jeden velký bug.

Řeč došla i na Danger Zone, který je součástí Counter-Striku. Podle Shrouda mají lidé tento gamemode rádi jen díky klasickému csku. PUBG považuje Shroud již za zastaralé, ačkoliv zde strávil nejvíce času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama