Nejlepší bugy ve Fortnite
Zajímavosti Fortnite Článek Nejlepší bugy ve Fortnite

Nejlepší bugy ve Fortnite

David Košťál

David Košťál

21. 3. 2018 04:19

Top 5 nejzajímavějších chyb, které se ve hře vyskytly či stále vyskytují.

Reklama

Žádné hře se nevyhnou chyby, které vývojáři přehlídnou, a čeká až na hráče, aby ji našli a začali zneužívat. Pojďme se podívat na top pět glitchů ve hře Fortnite. Některé z těchto chyb již byly opravené, ty přikládám čistě pro zajímavost.

1) Dopad bez kluzáku (Opraveno)

Hra vám sama v určité výšce aktivuje kluzák. Pokud jste však mířili do vody šlo toto omezení obejít. Díky tomu jste dříve dopadli na zem (a přežili jste), a mohli tak dříve získat co nejvíc užitečných věcí.

Nejlepší bugy ve Fortnite

2) Banující houpačka (Opraveno)

Do hry fortnite byly přidány houpačky. Hráči si brzo všimli, že houpačky jsou interaktivní a hráči se mohou zhoupnout. Houpačky se však houpaly tak rychle, že program na ochranu před cheatováním se zaměřil na tyto hráče a zabanoval je za nereálně vysokou rychlost. Naštěstí všichni hráči takto zabanovaní dostali unban. 

3) Launch pad (Aktivní)

Zvlášť během počátku launch padu se stávalo, že se hráčům neaktivoval kluzák a hráči tak jednoduše zemřeli kvůli pádu z výsoké výšky. Vývojáři na odstranění této chyby pracují, nicméně stále se občas vyskytne.

Nejlepší bugy ve Fortnite

4) Shield glitch (Opraveno)

Pokud jste v předherním lobby vypili shield potion nebo postavili ohniště, mohli jste narazit na tento glitch. Ten způsoboval, že jste od začátku hry měli štít na maximu. Pokud vás ale někdo zasáhl, ubraly se vám rovnou životy. Shield se tedy neprojevoval, jen jste měli stále plný ukazatel. Aby toho nebylo málo, nemohli jste žádné shieldy použít celou hru.

5) Ban hammer (Aktivní)

Kdykoliv výjde nová verze hry, je spousta hráčů zabanována zcela bezdůvodně. To je způsobeno nesladěností nových souborů s anticheatem. Vývojáři pracují na odstranění chyby a unbanují poškozené hráče, nicméně je to stále největší problém této hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama