Nejlepší herní vybavení – jak ho koupit se slevou?
Partnerský obsah Článek Nejlepší herní vybavení – jak ho koupit se slevou?

Nejlepší herní vybavení – jak ho koupit se slevou?

Jarmil Černý

Jarmil Černý

31. 1. 2023 12:33

Výběr toho nejlepšího z herního průmyslu za dostupné ceny.

Reklama

Možná to také znáte. Dlouho očekávaný herní hit či konzole přichází na trh, ale při uvedení vaše naděje na získání naberou zpětný chod hned ve chvíli představení jejich cen. Navíc se všichni shodneme na tom, že v této době je každá ušetřená koruna vice než vítaná. Jakými cestami si lze dopřát vytouženou herní pecku a zároveň získat nemalou slevu? Podívejme se společně na výběr toho nejlepšího z herního průmyslu za dostupné ceny.

Mobilní telefony aneb kompaktní konzole po ruce

Už dávno byl vyvrácen mýtus, že telefony budou složit pouze na textové zprávy a hlasovou komunikaci s druhou stranou. V současné době si nedokážeme představit život bez tohoto kompaktního zázraku v kapse či ruce. Pomocník při denních potřebách plní své úkoly stále s větší rychlostí. Nejeden z nás využívá svůj chytrý telefon jako kapesní konzoli na cestách. Herní pecky, na které se dříve stály fronty a které si uživatel mohl přehrát jen na těch nejvýkonnějších počítačích, jsou dnes v okamžiku dostupné i na běžné telefonní zařízení.

Mnoho uživatelů preferuje pro naplnění herního zážitku spíše Android, ovšem současné modely od konkurenční společnosti Apple a jejich iOS operačního systému se hrdě dotahuje svým výkonem na svůj protějšek. Klíčovým parametrem tak je v tomto případě právě cena, kde je zcela běžné, že produkty iPhone od známého nakousnutého jablka se pohybují v řádech o několik tisíc korun dráž. Pokud tedy požadujete komplexní telefon od Apple splňující nároky na výkon, a zároveň chcete držet krok s dobou, připravte si na novější model alespoň 35 tisíc. Za tuto cenu pořídíte zpravidla telefon o řadu nižší, než je ta nejnovější. Smarty sleva vám poté pomůže ještě nějakou tu drahocennou korunu snížit.

Nutno podotknout, že ryze gaming mobilní zařízení, například od společnosti Asus, se specializuje naopak výhradně na výkon a maximalizaci herního zážitku. Proto, pokud je vašim jediným kritériem „herní konzole kdykoliv po ruce“, není pochyb o tom, že iPhone pro vás zřejmě nebude ta pravá volba.

Výběr konzolí z široké sítě prodejců – co vybrat?

Současné trendy v herním průmyslu není třeba dlouho představovat. Na trhu již několik desetiletí dominuje silné postavení dvou nekonečných rivalů od Sony a Microsoft. Jejich Playstation a xBox svádí souboje o každého hráče a nikdo ještě neurčil jednoznačného vítěze. Rozhodujete se tak například na základě jejich exkluzivních titulů. Obecně se dá tvrdit, že Playstation vyniká svými tituly od Rockstar Games a Naughty Dog, konkrétně pak Uncharted a Grand Theft Auto, případně Red Dead Redeption. Fanoušci závodních her pak vzývají jedinečnou Forza Horizon ryze na xBox.

Playstation mírně dominuje svým prožitkem ze hry, samotným herním ovladačem, a v neposlední řadě odlazeným výkonem, který „ždíme“ ze současného technologického světa opravdu maximum. Je však nutno podotknout, že takovouto konzoli seženete podstatně dráž než jeho věčného rivala. Před samotným nákupem se tak vyplatí projít pár důvěrných prodejců a rozhodovat se na základě ceny. Okay slevový kupón lze uplatnit na široké příslušenství elektronických zařízení od prověřeného prodejce s garancí spokojenosti.

Proč si tedy nedopřát klidný zážitek z hraní, a ještě na tom ušetřit?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama