Nejlepší světový Valorant po celý rok na Grunexu
Esport Valorant Článek Nejlepší světový Valorant po celý rok na Grunexu

Nejlepší světový Valorant po celý rok na Grunexu

David Jiránek

David Jiránek

21. 3. 2023 13:26

Evropská liga, Masters i Champions letos na Grunexu.

Reklama

Slíbili jsme, že rok 2023 bude rokem Valorantu na Grunexu a náš závazek nyní plníme. S velkou radostí oznamujeme, že Grunex odvysílá velkou část Valorant Champions Tour 2023 a v českém jazyce tak nabídne nejen lokální evropské ligy, ale i světové turnaje největšího měřítka.

Grunex již nyní nabízí české přenosy Valorant East: United, kde se mohou týmy účastnit otevřených weekly cupů a poměřit síly se zahraničními celky. Spolu s polským organizátorem Polska Liga Esportowa pak pravidelně přinášíme Valorant Challengers East: Surge, kde nalezneme české hráče a českou organizaci Enterprise Esports.

Nejlepší světový Valorant po celý rok na Grunexu

V únoru Grunex vůbec poprvé v České republice a na Slovensku nabídl turnaj ze série VCT. V Brazílii se při speciálním LOCK//IN eventu utkala řada organizací z Evropy, Ameriky, Pacifiku a Číny. Trofej nakonec pozvedli nad hlavu hráči Fnatic, kteří se zúčastní také nově vytvořené VCT EMEA League.

Grunex odvysílá i premiérovou sezónu VCT EMEA International League, na kterou se můžete těšit už od 27. března. Zcela nová franšízovaná liga nabídne duely mezi světoznámými organizacemi. Nechybí Na'Vi, Fnatic, Team Liquid nebo Vitality. Součástí francouzské organizace je navíc český střelec Karel "Twisten" Ašenbrener, který se k týmu připojil v listopadu minulého roku.

Nejlepší světový Valorant po celý rok na Grunexu

V květnu se podíváme do Japonska, kde se odehraje Valorant Masters 2023. V pořadí druhý mezinárodní turnaj série VCT nabídne klání 12 týmů, přičemž hned 4 sloty připadnou EMEA regionu. VCT Masters Tokyo se odehraje v rozmezí 11. až 25. června a Grunex bude u toho.

Nejlepší světový Valorant po celý rok na Grunexu

Rok Valorant esportu zakončí dvě velmi důležité události, totiž Ascension turnaj a zlatý hřeb - Valorant Champions 2023. V prvním zmíněném turnaji mají celky z regionálních Challengers lig šanci postoupit do prestižní VCT EMEA League.

Valorant Champions 2023 se letos podívá do Los Angeles. Od 6. do 26. srpna nás čeká souboj 16 nejlepších týmů z celého světa před doposud největším živým publikem v ikonické KIA Forum aréně.

Nejlepší světový Valorant po celý rok na Grunexu

Zisk licence oficiálních soutěží ve hře Valorant okomentoval Nicolas Heller, Head of esports herního portálu Grunex:

Mám velkou radost, že se nám podařilo dohodnout lokalizované vysílání těch největších Valorant soutěží pro region České republiky a Slovenska. V současnosti pozorujeme růst sledovanosti Valorantu u nás i ve světě a nejen proto nás těší, že můžeme domácímu publiku a komunitě kolem této hry nabídnout možnost sledovat naše nejlepší hráče bojující v mezinárodních soutěží s českým a slovenským komentářem.

Všechny streamy ze série VCT bude možné živě sledovat na kanále twitch.tv/grunexcom.


Nezapomeňte Grunex sledovat na sociálních sítích, kde naleznete všechny aktuální informace nejen z Valorantu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama