Nejoblíbenější hry na Nintendo Switch v roce 2017
Gaming Článek Nejoblíbenější hry na Nintendo Switch v roce 2017

Nejoblíbenější hry na Nintendo Switch v roce 2017

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

22. 1. 2018 14:50

Nezávislá farmářská akce Stardvew Valley se stala nejstahovanější hrou na Nintendo Switch za rok 2017.

Reklama

Nejoblíbenější hry na Nintendo Switch v roce 2017

Na začátku nového roku se vždy hodně mluví o tom, jak se společnostem dařilo minulý rok, které z nich si vedli nejlépe a se kterými hrami nejvíce prorazili do světa her. Většinou se však mluví o hrách na počítač a konzole PlayStation 4 a Xbox One. Na ostatní platformy se poměrně dost zapomíná.

Dodatečně tento pohled napravilo Nintendo, které zveřejnilo seznam nejstahovanějších her z e-shopu na konzoli Nintendo Switch za rok 2017. Ačkoliv se čeští fanoušci s některými tituly příliš nezpodobní, určitě stojí za to, udělat si obrázek o celkovém průměru.

Vůbec nejstahovanějším titulem na hybridní konzoli Nintendo Switch se za minulý rok stala nezávislá jednoduchá simulace Stardvew Valley. V tomto titulu, který vyšel už v únoru 2016 je vaším úkolem starat se o svou farmu, kterou budujete od naprostého začátku. I po několikahodinovém hraní máte stále spoustu možností, jaké zaměření své farmě dát a nudit se rozhodně nebudete.

Co se týče dalšího umístění, níže si můžete prohlédnout žebříček prvních pěti. Pro širší žebříček zamiřte na oficiální stránky, kde najdete nejstahovanějších her na Nintendo Switch hned 30.

1. Stardvew Valley (Chucklefish) 2. Minecraft: Nintendo Switch Edition (Mojang) 3. Sonic Mania (Sega) 4. Rocket League (Psyonix) 5. Snipperclips (Nintendo)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama