Nejprodávanější hrou týdne je rok stará retro kolekce Crash Bandicoot
i Zdroj: Toys for Bob
Gaming Článek Nejprodávanější hrou týdne je rok stará retro kolekce Crash Bandicoot

Nejprodávanější hrou týdne je rok stará retro kolekce Crash Bandicoot

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

17. 7. 2018 14:51

Nejprodávanější krabicovou hrou minulého týdne se ve Velké Británii stal Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy.

Reklama

Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy na herní scéně není žádným nováčkem. Tahle oblíbená akční retro kolekce, která si v recenzích všude po světě vede velmi dobře, vyšla na konci loňského června pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. A byť teď už dva týdny po sobě, opět se v Anglii stala nejprodávanější krabicovou hrou týdne.

Hned tři místa za ní už patří novinkám. Stříbrné místo obsadila akční adventura od Warner Bros, Lego The Incredibles. Známí Úžasňákovi zaujmou všechny fanoušky Lego her, kterým nabídnou hodiny různorodé zábavy a strhující dobrodružství. Hra je nyní dostupná pro PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch na stránkách czc.cz. Pro případnou PC verzi budete muset zamířit na Steam.

Bronzová pozice patří pouze čtyři dny staré RPG od Square Enix. Octopath Traveler byla letošní asi vůbec nejočekávanější hra na hrdiny pro konzoli Nintendo Switch. S uchvacujícím retro vizuálem doplněným o zcela moderní efekty není divu, že si hra vede tak úspěšně.

Další již zmíněnou novinkou je na 4. pozici Captain Toad pro konzole od Nintenda. Na dalších místech najdeme už známé tituly, které se ve špici pravidelně střídají. Jsou to hry jako God of War, FIFA 18, Jurassic World Evolution, Mario Tennis Aces, Far Cry 5 nebo Mario Kart 8.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama