Největší PUBG fail roku 2018? Komunita rozhodla
Esport PUBG Článek Největší PUBG fail roku 2018? Komunita rozhodla

Největší PUBG fail roku 2018? Komunita rozhodla

Nicolas Heller

Nicolas Heller

21. 2. 2019 02:37

Je tu vyhlášení vítěze kategorie Anticena komunity v Grunex PUBG Community Awards.

Reklama

V posledních týdnech jste měli příležitost nominovat a hlasovat v Grunex PUBG Community Awards, tedy v komunitní anketě, kterou jsme vám přinesli společně se ZOWIE by BenQ. Jde o jedinečnou anketu vyhodnocující uplynulý rok na domácí PUBG scéně. Rozhodovat jste mohli nejen o těch nejpovedenějších akcích, ale i o momentech, jež zprvu možná vypadaly jako skvělý plán, ale pokus o jejich exekuci nakonec úplně nevyšel. 

Právě tato kategorie nesla jméno Anticena komunity 2018 a o adepty na výhru nouze opravdu nebyla. Však to znáte, létající motorky, vybuchující auta, špatně hozené granáty, no prostě PUBG ve své plné kráse. Koho nakonec komunita vybrala?

Největší PUBG fail roku 2018? Komunita rozhodla

Vítězům gratulujeme a doufáme, že se nad klipem pobavili stejně jako my. Pojďme si onen vítězný klip ještě jednou prohlédnout.

 

Vyhlášení divácké soutěže

Společně s anketou Grunex PUBG Community Awards jsme spustili také dvě soutěže pro vás fanoušky. První soutěž byla o tři myši dle vlastního výběru od ZOWIE by BenQ a probíhala na facebooku. Zapojit se mohl každý, kdo nám poslal kompletní nominaci. Výherci této soutěže budou na výhru upozorněni na facebooku pod soutěžním příspěvkem.

V druhé soutěži jsme rozdávali tři esport monitory ZOWIE by BenQ XL2411P a tři ZOWIE by BenQ myši dle vlastního výběru. Stačilo být 100., 200., 300., 400. nebo 500. hlasující ve velké finálové anketě. A tady máme vítěze...

100. Monitor ZOWIE by BenQ XL2411P ozzymaster
200. ZOWIE by BenQ myš dle vl. výběru Denisman
300. ZOWIE by BenQ XL2411P + ZOWIE by BenQ myš dle vl. výběru Sajmok
400. ZOWIE by BenQ myš dle vl. výběru Oflegend
500. Monitor ZOWIE by BenQ XL2411P Code08x

* Všem vítězům byla rozeslána soukromá zpráva zde na Grunex webu. Zkontrolujte prosím svoje schránky a postupujte dle uvedených pokynů.

Rekapitulace výsledků Grunex PUBG Community Awards

Tímto bychom rádi celou anketu uzavřeli a poděkovali všem, kteří se zapojili do nominací či do samotného velkého finálového hlasování. Závěrem si připomeňme vítěze všech kategorií za rok 2018:

A protože anketu podpořil také vývojář hry, budou vítězové kategorií oceněni exkluzivním PUBG merchem. Pokud ti to letos nevyšlo, neházej ručník do ringu. Stejně jako minulý rok, tak i letos se můžeš na Grunexu těšit na spoustu PUBG turnajů, ať už solo, duo či rovnou squad. Nezapomeň se registrovat a kdo ví, příští rok si chvíle slávy vychutnáš třeba právě ty.

Největší PUBG fail roku 2018? Komunita rozhodla
Největší PUBG fail roku 2018? Komunita rozhodla
Největší PUBG fail roku 2018? Komunita rozhodla
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama