NEOFRAG si spravil chuť, na Major kvalifikaci mají OG vyrovnané skore
Esport CS:GO Článek NEOFRAG si spravil chuť, na Major kvalifikaci mají OG vyrovnané skore

NEOFRAG si spravil chuť, na Major kvalifikaci mají OG vyrovnané skore

Michael Douša

Michael Douša

5. 10. 2022 19:02

Po prohře proti MOUZ mají OG skore 1-1, na postup na Major jim stačí dvě vítězství

Reklama
Po prohře proti MOUZ mají OG skore 1-1, na postup na Major jim stačí dvě vítězství.

Českému ostrostřelci Adamu "NEOFRAG" Zouharovi se na úvodním zápase Major kvalifikace příliš nedařilo. Co však nedal do zápasu proti MOUZ, to si bohatě vynahradil nyní, v zápase proti polským Illuminar. A že bylo na co se dívat - přinejmenším na straně OG.

Evropský mix si v zápase po vlažném úvodu nebrali servítky. Nejdřív nechali Illuminar pár kol na rozehřátí a Poláci si tak vybudovali náskok 5-0, potom už to ale byla velmi jednostranná hra. Polští hráči už proti OG nevyhráli jediné kolo a paradoxně to byl právě jejich polský souputník, Maciej "F1KU" Miklas, který si připsal nejvíce killů. Jako své vykoupení však zářil i NEOFRAG, který s luxusním ratingem 1,68 stál na hrdém druhém místě nejlepších hráčů na serveru.

Zatímco se nyní na kvalifikaci už rýsují první favorité, kterým stačí jediná výhra v Bo3 a jsou na Majoru, někteří mají cestu ještě o trochu delší. Do první skupiny patří například FaZe, kteří po těsných výhrách proti GamerLegion a fnatic mají cestu téměř volnou. OG jsou ve skupině těch druhých, kteří musí vyhrát ještě jednu Bo1 a alespoň jednu Bo3, aby si zajistili svůj postup.

Jakmile se dohrají i poslední dnešní zápasy, bude jasné, komu se OG postaví. Ještě ale není čas na známé trio pomodlit, vyčurat a spát - na serveru za chvíli vystoupí MOUZ proti NaVi, a to bude pro tuzemské fanoušky teprve podívaná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama