"Nestihli jsme se připravit," soudí kapitán G2. I přesto soupeře rozdrtili.
Esport CS:GO Článek "Nestihli jsme se připravit," soudí kapitán G2. I přesto soupeře rozdrtili.

"Nestihli jsme se připravit," soudí kapitán G2. I přesto soupeře rozdrtili.

Michael Douša

Michael Douša

5. 10. 2022 16:12

G2 na kvalifikaci na Major otevřeli velmi přesvědčivým vítězstvím.

Reklama
G2 na kvalifikaci na Major otevřeli velmi přesvědčivým vítězstvím.

G2 už na ESL Pro League Season 16 ukázali, že s novou sestavou opravdu nejsou síla, se kterou je radno si zahrávat. Ačkoliv jejich cesta na EPL skončila už v semifinále a nedostali se tak ani na dosah své první velké trofeje s novým kapitánem, pořád vypadají jako hrozivý soupeř. To na evropském RMR turnaji poznali jejich hned první oponenti, ECSTATIC. Od G2 totiž dostali nakládačku 16:0.

Kapitán nové sestavy, Rasmus "HooXi" Nielsen se v pozápasovém rozhovoru pro HLTV rozmluvil třeba i o tom, jaké to je, hrát kvalifikaci na Major právě tam, kde ukořistili skvělé dělené třetí místo na EPL. "Má to svoje výhody, výhodou je, že jsme připraveni hrát, známe tohle prostředí, ale nevýhodou je, že jsme nestihli nic dělat. [...] Neměli jsme čas se pořádně resetovat a přijít s něčím novým nebo změnit styl hry."

HooXi ale hovořil i o pocitech z týmu jako takového. "Musím si teď zvykat, že jsme ti velcí," tvrdí se smíchem. "Nemůžu si ale připsat všechnu pýchu na m0NESYho. Je neuvěřitelně talentovaný a je to nadějný kluk, tvrdě pracuje. Myslím, že to je tím, jak si lépe zvyká na vrcholné CS, ale zároveň dostává víc prostoru. Sám ho tlačím, ať dělá nové věci, nejen já, ale taky NiKo a XTQZZZ. Předtím nebyl Ilja využíván tak, jak by měl být, když je to takhle talentovaný AWPer."

Další zápas čeká G2 zase zítra, kde se budou již moci o krok přiblížit Majoru samotnému.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama