Netradiční Tetris ve vašem prohlížeči
Gaming Článek Netradiční Tetris ve vašem prohlížeči

Netradiční Tetris ve vašem prohlížeči

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

14. 9. 2019 15:32

Vyzkoušejte tento zajímavý experiment.

Reklama

Jste fanoušky Tetrisu, ale máte pocit, že jste dosáhli již naprostého mistrovského levelu ve skládání bloků na sebe, a hledáte tak další výzvu? Můžete si vyzkoušet Tetris, který indie vývojáři ze SquareAnon přetvořili do roguelike dungeon crawler hry s názvem 4-Block Dungeon. Myšlenka pro vytvoření této speciality byla jednoduchá. Spojit Tetris s pohyblivým dungeonem, v němž hráč ovládá kromě správného skládání bloků i mini postavičku uvnitř. Prototyp hry si můžete vyzkoušet ve vašem prohlížeči na webu SquareDev.itch.io.

Cílem této prototypové verze hry je posbírat co nejvíce lootu a zvyšovat úroveň porážením nepřátel před tím, než se mapa zcela vyplní. Jakmile toto nastane, objeví se portál, jehož dosažení znamená vítězství.

Takhle zní popis na výše zmíněném webu. Pro úspěšné dosažení cíle hry má rytíř, za něhož hrajete, k dispozici řadu nástrojů, které mu přijdou vhod, když je uvězněn. Například kladivem můžete vytvořit novou únikovou cestu, krumpáčem rozbijete zdi a bomby zničí kostky, čímž se mohou spojit další bloky. Na svém Twitterovém účtu se vývojáři podělili o krátkou ukázku.

Každopádně 4-Block Dungeon je pouze prototyp, u kterého není jisté zda vyjde v plnohodnotnou hru. Ale pokud se například ve škole či v práci občas nudíte, můžete si tím zábavně zkrátit chvíli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama