Niceboy ORYX PUBG Squad Cupu dominoval mix s názvem 6x
Esport PUBG Článek Niceboy ORYX PUBG Squad Cupu dominoval mix s názvem 6x

Niceboy ORYX PUBG Squad Cupu dominoval mix s názvem 6x

Nicolas Heller

Nicolas Heller

11. 12. 2019 10:53

Niceboy ORYX PUBG Squad Cupu ovládl mix 6x ve složení Pixel, Nowikk, Freekill a odstrelovac

Reklama

První ročník Niceboy ORYX PUBG Squad Cupu je minulostí a ani tentokrát jsme se rozhodně nenudili. Ze dvou úvodní kvalifikací vzešla šestnáctka nejlepších domácích týmů a k vidění byly ty největší hvězdy domácí scény.

Za komentátorský stolek usedl v obou kvalifikacích i následném Grand Finále ostřílený profesionál  Martin "spajKK" Beneš.

K vidění v Niceboy ORYX PUBG Squad Cupu byly jak přední české týmy, tak i nespočet zajímavých mixů složených z hvězdných hráčů. Od začátku naskočil do turnaje v plné parádě například mix, který si říká 6x ve složení Pixel, Nowikk, Freekill a odstrelovac. Ten se suveréně ujal vedení už v prvním zápase, odkud si odnesl první místo a úctyhodných 14 killů. V závěsu jim po celou dobu turnaje byly týmy FerrariBreach (oKKo, Seniks, TheCobra, Washout) a Gifted Gaming (humlik, Battlestrong, Libuska, Gargi). Ty se bohužel na skvěle hrající sestavu 6x nedotáhly a musely se spokojit s druhým a třetím místem.

poz. Tým Soupiska
1. 6x Pixel, Nowikk, Freekill, odstrelovac
2. FerrariBreach oKKo, Seniks, TheCobra, Washout
3. Gifted Gaming humlik, Battlestrong, Libuska, Gargi

 

Odměny pro vítěze

1. místo - 6 000 Kč + výběr ORYX klávesnice, headsetu, myši a podložky dle vl. výběru 2. místo - 4 000 Kč +  výběr ORYX klávesnice, myši a podložky dle vl. výběru 3. místo - výběr ORYX myši a podložky dle vl. výběru

 

Víkendové PUBG turnaje s Mazarinim a Spajkkem pouze na Grunex.com!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama