Nominuj do Grunex PUBG Community Awards a vyhraj skvělé ceny
Esport PUBG Článek Nominuj do Grunex PUBG Community Awards a vyhraj skvělé ceny

Nominuj do Grunex PUBG Community Awards a vyhraj skvělé ceny

Nicolas Heller

Nicolas Heller

18. 1. 2019 18:00

Každý z vás dostává jedinečnou možnost nominovat svoje favority do ankety Grunex PUBG Community Awards, kterou vám přinášíme společně s hlavním partnerem ZOWIE by BenQ.

Reklama

Akcí a hlavně kvalitním PUBG nabitý rok je už za námi a leden se nabízí jako skvělý měsíc pro rekapitulaci a vyhodnocení všeho, co jsme za uplynulý rok mohli v PUBG turnajích vidět. To určitě nechceme dělat sami a proto jsme se rozhodli dát v takovém ročním součtu hlas celé komunitě. Každý z vás dostává jedinečnou možnost nominovat svoje favority do ankety Grunex PUBG Community Awards, kterou vám přinášíme společně s hlavním partnerem ZOWIE by BenQ. Navíc každý, kdo se do nominací či hlasování aktivně zapojí, bude mít šanci vyhrát hodnotné ceny právě od tohoto výrobce prvotřídních herních produktů.

Nominuj do Grunex PUBG Community Awards a vyhraj skvělé ceny

Anketa je rozdělena do pěti kategorií a nominovat své favority můžete pomocí facebooku. Ze všech nominací pak vybereme v každé kategorii pět favoritů, kteří postoupí do závěrečného, velkého webového hlasování.

Nominujte v pěti kategoriích

1) Nejlepší hráč

Je někdo, na jehož výkony a um za minulý rok opravdu nešlo zapomenout? Ukažte, že ho jako hráče obdivujete a zařaďte ho do hlasování.

2) Nejlepší PUBG turnaj

Na Grunexu jsme za rok 2018 uspořádali nespočet PUBG turnajů různých formátů, použili jsme spoustu módů, vylepšili jsme stream a přidali mnoho vychytávek. Který lokální turnaj jste si z pohledu hráče či diváka nejvíce užili?

3) Nejlepší clutch (nutno přiložit odkaz na klip/záznam)

Kdo si s chladnou hlavou poradil ve vypjaté situaci či přečíslení, šel do toho na vlastní pěst a poslal své soupeře do věčných lovišť?

4) Nejlepší kill (nutno přiložit odkaz na klip/záznam)

Zaujal vás v některém z turnajů skutečně precizní hod granátem, "360 no-scope" nebo kill tzv. "přes celou mapu"? Pošlete nám ho i s klipem do komentářů!

5) Anticena komunity

Občas prostě všechno nejde podle plánu. Jednou zůstanete zaseknutí v textuře, podruhé jsou na vině vaše řidičské schopnosti, někdy je ta hra prostě broken a jindy zase turnaj zkazila nepovedená organizace a řízení průběhu. Každý z nás si určitě vzpomene na něco, co se letos prostě nepovedlo. Nechte volný průchod své fantazii a pošlete nám nějaký pořádný fail. Pokud je to možné, nezapomeňte přidat klip, odkaz, screen nebo stručný popis.

Jednoduchá nominace pomocí facebooku

Nominaci je možné provést skrze facebook. Stačí kliknout na status níže a napsat nám do komentářů, kdo by podle vás měl v každé kategorii postoupit do velkého finálového hlasování. Na konci ankety vybereme tři z vás, kteří si odnesou myš ZOWIE by BenQ dle vlastního výběru. Nezapomeňte svoje nominace očíslovat dle kategorií výše.

* Pro zařazení do slosování je nutné nominovat ve všech pěti kategoriích.

Velké finálové hlasování

Všechny zaslané nominace a klipy následně vyhodnotíme. V každé kategorii vybereme pět nominovaných, kteří postoupí do velkého finálového hlasování na našem webu, kde už vy skutečně vyberete ty nejlepší z nejlepších! Vy nezapomeňte náš web sledovat, protože i ve finálovém hlasování bude mít každý hlasující šanci vyhrát monitory ZOWIE by BenQ XL2411P nebo myš ZOWIE by BenQ dle vlastního výběru.

* Všechny ceny posíláme pouze na území České republiky a Slovenska.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama