Nová éra. Sazka eLEAGUE v PUBG nabídne přes půl milionu v prizemoney!
Esport PUBG Článek Nová éra. Sazka eLEAGUE v PUBG nabídne přes půl milionu v prizemoney!

Nová éra. Sazka eLEAGUE v PUBG nabídne přes půl milionu v prizemoney!

Nicolas Heller

Nicolas Heller

4. 6. 2022 18:24

Nová éra v PUBG! Přichází nová soutěž Sazka eLEAGUE.

Reklama

Dlouho očekávané oznámení je konečně tady! Přichází Sazka eLEAGUE, historicky největší domácí turnaj ve hře PUBG: Battlegrounds. V první sezoně nabídne soutěž prizemoney ve výši 600 000 Kč, bonusem pro vítězný tým prvního splitu navíc bude slot v PCS 7 EU West. Sazka eLEAGUE tak rozšiřuje své portfolio kompetitivních titulů a přidává velmi populární hru ze žánru battle royale, která doplní ligy a turnaje ve hrách CS:GO, Dota 2, League of Legends a FIFA.

Celá soutěž proběhne online a je rozdělena na dvě období - letní a zimní. Každá fáze nabídne prizemoney ve výši 300 000 Kč. V letní části si nejlepší tým navíc může vysloužit slot v PCS 7 EU West. Letní část započne už v červenci a je rozdělena na dvě kvalifikační fáze - STAGE I a STAGE II. V každé STAGE odehrají týmy offstream 3 otevřené kvalifikace, ve kterých sbírají body do kvalifikačního žebříčku. Nejlepších 16 týmů z tohoto žebříčku se následně utká ve dvoudenním finále každé STAGE o 8 postupových míst do velkého Grand Finále. To bude obrovskou zkouškou pro šestnáctku nejlepších domácích týmů. Ti zde totiž změří síly v pěti po sobě jdoucích dnech ve formátu BO25! Všechny hrací dny, včetně finále STAGE a kvalifikací se tedy odehrají formátem BO5.

Sleduj živě na twitch.tv/eleaguecz

Livestream z finále STAGE a všech hracích dní Grand Finále můžeš sledovat na twitch kanále Sazka eLEAGUE. Těšit se na tebe bude tým talentovaných komentátorů a analytiků. Chybět nebude Martin „spajKK“ Beneš, Marek „Shadye“ Hovanec, Vojtěch „TIXI“ Tichý a ani Filip „RedgieBeardo“ Tutko. A psst, ale dorazí taky král omegléčka, domácí FIFA stár a multitalentovaný PUBG player Tomáš „Hateris“ Rys!

Harmonogram letní části

STAGE I

STAGE II

Grand Finále

Kolik si odnesou ty nejlepší týmy?

  • 1. místo: 130 000 Kč
  • 2. místo: 65 000 Kč
  • 3. místo: 40 000 Kč
  • 4. místo: 28 000 Kč
  • 5. místo: 16 000 Kč
  • 6. místo: 10 000 Kč
  • 7. místo: 7 000 Kč
  • 8. místo: 4 000 Kč
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama