Nová mechanika od Logitech umožňuje vyměnit všechny spínače
Technologie Článek Nová mechanika od Logitech umožňuje vyměnit všechny spínače

Nová mechanika od Logitech umožňuje vyměnit všechny spínače

Filip Němeček

Filip Němeček

3. 10. 2019 17:08

Výrobce bude prodávat tři sety různých typů.

Reklama

Logitech oznámil mechanickou klávesnici Pro X, jenž nabídne možnosti přizpůsobení, které se jen tak nevidí. Všechny spínače půjdou totiž pomocí dodávaného nástroje vyměnit. Společně s klávesnicí nabídne Logitech tři sady 92 spínačů z řad GX Blue, GX Red a GX Brown.

Klidně si tak budete moci herní klávesy vybavit jinými spínači než zbytek klávesnice. Možnost vyměnit spínače se hodí rovněž v případě, že chcete klávesnici používat dlouhé roky, pokud se nějaký rozbije, tak ho jednoduše vyměníte.

Logitech G Pro X nabízí standardní TKL rozložení, tedy bez numerického bloku a odpojitelný micro-USB kabel, takže další část, co půjde případně vyměnit. Kromě toho výrobce dodal, že by s klávesnicí měly být kompatibilní spínače od Cherry MX.

Novinka se začne prodávat později tento měsíc. Americká cena byla nastavena na 150$, což vychází asi na 3550 Kč v prostém přepočtu. Balíček 92 spínačů přijde na 50$, tedy asi na 1180 Kč. Prodávat se bude rovněž model bez vyměnitelných spínačů, za ten si Logitech řekne 130$, což je asi 3080 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama