nova-postava-z-rainbow-six-siege-odhalena
Gaming Rainbow Six Siege Článek Nová postava z Rainbow Six: Siege odhalena

Nová postava z Rainbow Six: Siege odhalena

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

29. 1. 2017 14:30

Postavou pro útok z nového rozšíření bude španělský stopař Jackal

Reklama

Před nedávnem jsme si mohli poprvé prohlédnout zbrusu novou španělskou mapu, která do Rainbow Six: Siege přijde s dlouho očekávaným rozšířením Operation Velvet Shell. To přinese do hry kromě zmíněné mapy, spousty zbraní, uniforem, helem a dalších vychytávek také dvě nové postavy - tradičně jednu pro útočníky a druhou pro obránce.

A Ubisoft před dvěma dny odhalil právě útočníka, který se ve hře objeví spolu s novým rozšířením. Španělský stopař se jmenuje Jackal a za své moto prosazuje frázi "Všichni za sebou něco zanechají."

Jackal je člen speciálních španělských jednotek z organizace The Spanish Grupo Especial de Operaciones (nebo také G.E.O.), která byla založena po tragickém masakru na olympijských hrách v Mnichově v roce 1972.

S novým útočníkem si budete moct vybrat mezi primárními zbraněmi C7E a PDW9, sekundární zbraně pak nabídne ITA 12S a USP 40. To, co nás ale zajímá nejvíc, je Jackalova zvláštní schopnost. Španělský voják dokáže vyhledat stopy, které za sebou nepřátelé zanechávají. Pokud tuto schopnost použijete správně, nepřátelé krčící se v temných koutech nemají šanci vás překvapit.

Rozšíření Operation Velvet Shell Ubisoft oficiálně odhalí na turnaji Six Invitational, který začíná 3. února v kanadském Montrealu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama