Nová vražedná dávka pro červen v Hitman 2
Gaming Článek Nová vražedná dávka pro červen v Hitman 2

Nová vražedná dávka pro červen v Hitman 2

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

6. 6. 2019 15:56

Přichystejte si struny.

Reklama

V červnu bude opravdu vražedné horko a Agent 47 se pěkně zapotí. Vývojáři s IO Interactive si pro něj přichystali několik kontraktů. První se objeví už 7. června, kdy se holohlavý zabiják s čárovým kódem na zátylku vrátí do oblasti Sapienza, tam na něj budou čekat hned dva cíle. Pro zpřístupnění kontraktu je ale potřeba mít nainstalovaný Legacy Pack, který přidá do hry mapy z prvního dílu Hitmana. K tomu se jedná o časově omezený event po dobu 10 dní.

Zdarma pro všechny vlastníky Hitmana 2 přibude 13. června nový kontrakt nazvaný The O'Leary Conflagration, kde povolíte uzdu svým pyromanským choutkám. O týden později, 20. června, bude následovat další mise, The Unpalatable Termination, tady předvedete pěkně v Rambo stylu své dovednosti s brokovnicí. A za dalších sedm dní, tedy 27. června, se zajdete podívat na žraloky, klauny očkaté a další ryby do podmořského světa v Miami kvůli kontraktu The Aquatic Retribution. No a jako třešnička na dortu se 29. června vrátí Mr. Giggles, na setkání s ním se můžete těšit v Marrakéši.

Pro ty, co vlastní i Expansion pass, navíc přibude nová sandboxová lokace The Bank, jejíž součástí bude nová mise Golden Handshake. Dále se ještě podíváte do Bombaje a Santa Fortuny. Tento obsah bude dostupný od 25. června. Zároveň s ním můžete očekávat update hry, který opraví bugy a nabídne i nějaká vylepšení.

IO Interactive vytvořili video, kde veškerý červnový obsah pěkně shrnuli, podívejte se níže.

Hitman 2 je k dispozici na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama