Novby odvysílal další nechutnou nehodu, následoval okamžitý ban
Zajímavosti Článek Novby odvysílal další nechutnou nehodu, následoval okamžitý ban

Novby odvysílal další nechutnou nehodu, následoval okamžitý ban

Josef Ventrča

Josef Ventrča

1. 6. 2023 19:16

Na jak dlouho streamera neuvidíme zatím není jasné.

Reklama

Populární, a taky kontroverzní streamer Novby dostal na platformě Twitch další ban. A ano, opět za to mohla nechutná nehoda. Tentokrát v tom však samotný král poprasků byl nevinně. Za dočasný zákaz nyní s největší pravděpodobností může buď nadměrná konzumace alkoholu na streamu, nebo jeho kamarád, se kterým Ústečan natáčel živý přenos.

Samozřejmě při tak slavnostní chvíli dvou přátel nechyběl alkohol, což nemohlo dopadnout jinak, než zvracením. Novbyho známý v sobě nedokázal udržet vypitý likér, a tak vše před zraky diváků ze sebe vychrstl ven. Streamer si však uvědomoval nebezpečnost situace - nikoliv kvůli zdraví, ale budoucnosti natáčení -, takže se snažil zachránit své podnikání (nyní snad už zdaněné) tím, že rychle otočil kameru na sebe. Bohužel, nebyl včas pohotový.

Na záběry se můžete podívat zde, ale upozorňujeme, že to není hezká podívaná. Zatím se neví, na jak dlouho má Novby ban. Vzhledem k tomu, že se jedná už o jeho čtvrté provinění, tak fanoušci mohou očekávat, že nejméně týden Obelixe neuvidí.

Uličník Novby

O tvůrci z Ústí nad Labem v poslední době je slyšet často. Není to tak dávno, co dostal zákaz vysílání poté, kdy ve stavu těžké společenské únavy vypustil stolici před návštěvou toalety, a tak předvedl světu svou zaneřáděnou chloubu. Minulý týden si získal i pozornost celostátních médií kvůli svým oplétačkám s policií, která jej zadržela kvůli nedanění svých příjmů z Twitche.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama