Nové myši Cooler Master přinášejí inovativní lehký design bez perforace
Hardware Článek Nové myši Cooler Master přinášejí inovativní lehký design bez perforace

Nové myši Cooler Master přinášejí inovativní lehký design bez perforace

David Jiránek

David Jiránek

16. 9. 2021 14:45

Cooler Master vádí nové modely lehkých myší MM730 a MM731. Řada nových herních myší přináší inovativní velmi lehký design.

Reklama

Modely myší MM730 a MM731 reprezentují novou generaci lehkých herních myší s inovativním designem, který představuje snížení celkové hmotnosti myši na méně než 60 g, aniž by využíval jakoukoli perforaci ve schránce.

„Cooler Master MM730 a MM731 jsou naše první superlehké myši, které si zachovávají tradiční plný design bez děrování,“ říká Bryant Nguyen, generální manažer sekce periferií, a dodává: „Náš vývojový tým odvedl kus dobré práce a našel geniální způsob, jak udržet nízkou hmotnost a zároveň ergonomický tvar vhodný jak pro kreativce, tak pro hráče.“

Dominantní neperforované tělo doplňují kluznice z PTFE pro vynikající skluz a odolný opletený Ultraweave kabel snižující tření. Spolu s myší přichází v balení také speciální nalepovací třecí plochy určené pro ty, kterým více vyhovuje hrubší povrch a maximální jistota stisku i při potící se ruce.

 

Nové myši Cooler Master přinášejí inovativní lehký design bez perforace

 

Oba modely jsou vybaveny profesionální optickým senzorem. Model MM730 disponuje snímačem PixArt PMW3389 s nastavitelným DPI až do hodnoty 16 000, zatímco MM731 integruje PixArt PAW3370 s rozlišením až 19 000 DPI. Optické spínače pod levým i pravým tlačítkem zajišťují vyšší odolnost a rychlou odezvu.

Cooler Master MM730 je první myší využívající optický spínač u kolečka myši, což v důsledku znamená lepší odezvu, odolnost a žádné záseky v porovnání s mechanickými.

 

Nové myši Cooler Master přinášejí inovativní lehký design bez perforace

 

„Jsme opravdu nadšení, že se optické spínače objevují u kolečka myši,“ konstatuje Nguyen a pokračuje: „Ukázalo se, že jsou citlivější, méně se zasekávají a jsou odolnější. Lehká myš, jako je MM730, je ideální myší pro debut takové klíčové technologie.“

Cooler Master MM731 je vybavena hybridní bezdrátovou technologií, která umožňuje připojení přes 2,4 GHz síť i Bluetooth. Výdrž baterie se pohybuje na hranici 72 hodin v případě použití 2,4 GHz připojení a 190 hodin v rámci Bluetooth spojení.

Myši vlastní také decentní RGB podsvícení nastavitelné prostřednictvím aplikace MasterPlus+.

Cooler Master MM730 a Cooler Master MM731 budou k dispozici u lokálních prodejců na přelomu září a října 2021 za doporučené koncové ceny 68, resp. 97 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama