Nový balíček zbraní pro The Surge 2
Gaming Článek Nový balíček zbraní pro The Surge 2

Nový balíček zbraní pro The Surge 2

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

13. 11. 2019 15:58

Rozšiřte si svůj arzenál.

Reklama

Ty z vás, které už přestalo bavit zabíjení kybernetických "enemáků" a raději jste zahodili flintu do žita, teď možná znovu přiláká nové DLC do The Surge 2 s výstižnou jmenovkou Public Enemy.

Jedná se o balíček třinácti nových zbraní, díky kterým bude kosení nepřátel o něco větší zábava. Zbraně jsou rozděleny na osm různých typů, dále v balíčku najdeme i meč Strongarm Twinblade a bojové rukavice Codename: Zarathrustra.

DLC Public Enemy si lze přikoupit za 4,99€, ti, kdož vlastní Seasson Pass, jej už automaticky mají k dispozici.

Tím ale Deck13 nekončí s vytvářením dodatků ke hře. V prosinci si můžete přibalit pod stromeček další rozšíření, které zpřístupní vašim hrdinům nové sety pro výstroj. V lednu pak lze očekávat příchod Krakena. DLC The Kraken totiž přinese do hry zcela novou lokaci s nepřáteli i bossy, takže určitě si ještě nějaký ten pátek ponechejte The Surge 2 na vašich úložištích.

The Surge 2 je akční RPG z pohledu třetí osoby, kde se potýkáte s kybernetickými nepřáteli, jenž vám jdou po krku. Vzhledem k tomu, že se jedná o souls-like titul, tak nejde o žádnou jednohubku, kterou projdete s prstem v nose a zavřenýma očima. Nicméně hra při vydání sklidila v recenzích poměrně úspěch, nyní se hodnocení na Metacriticu pohybuje kolem číslovky 75.

The Surge 2 vyšlo 24. září 2019 na PC (Steam), Playstation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama