Nový globální event v Pokémon GO
Gaming Článek Nový globální event v Pokémon GO

Nový globální event v Pokémon GO

Thundarr

Thundarr

21. 11. 2017 15:18

Sbírejte Pokémony a získejte odměny

Reklama

Milí trenéři a hráči Pokémon GO, tvůrci této hry si pro nás připravili velice zajímavý event, který běží již od pondělí 20.11. a bude trvat týden. Očekává se od vás, že budete chytat pokémony všude, kde se to jen namane a za jisté milníky, které jsou nastaveny pro celou komunitu Pokémon GO - takže po celém světě, dostanete odemknuty jisté odměny.

Připojte se ke všem lidem a objevujte nová místa, spolupracujte a pokuste se pokořit zlatý milník, na který potřebujeme pochytat 3 miliardy Pokémonů za pouhých 7 dní. Pokud se podíváte na obrázek dole, první milník 500 miliónů pokémonů odemkne dvojnásobné zkušenosti a šestihodinové lure moduly. Druhý milník přidá dvojnásobné stardusty a ten třetí (hlavní) přidá spawny speciálních pokémonů.

Potenciální odměny a bonusy

Nový globální event v Pokémon GO

Akce již běží a bude končit japonskou safari zónou 26.listopadu. Zde máme jedinečnou příležitost pochytat pokémony, kteří normálně na našem území nebývají, proto neváhejte a chytejte vaše nové miláčky. 

Když se milník pokoří, bonus se automaticky aktivuje. Pozor, speciální pokémoni, budou k dispozici pouze 48 hodin, zatímco bonusy by měly běžet do konce měsíce listopadu. Pak se na nás vyřítí třetí generace a vánoční atmosféra (event).

Nový globální event v Pokémon GO

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama