NVIDIA uvolňuje ovladače pro hru Shadow of the Tomb Raider a přináší podporu Ansel a Highlights do d
Partnerský obsah Článek NVIDIA uvolňuje ovladače pro hru Shadow of the Tomb Raider a přináší podporu Ansel a Highlights do d

NVIDIA uvolňuje ovladače pro hru Shadow of the Tomb Raider a přináší podporu Ansel a Highlights do d

Filip Němeček

Filip Němeček

10. 9. 2018 17:17

Společnost NVIDIA uvolňuje Game Ready ovladače pro očekávanou hru Shadow of the Tomb Raider.

Reklama

Společnost NVIDIA uvolňuje Game Ready ovladače pro očekávanou hru Shadow of the Tomb Raider, které zároveň přidávají podporu funkcí NVIDIA Ansel a NVIDIA Highlights. Ovladače jsou také určeny pro hry Assetto Corsa Competizione, otevřenou beta verzi Call of Duty: Black Ops 4 Blackout, Dying Light: Bad Blood a Insurgency Sandstorm.

Nové ovladače jsou k dispozici vždy v den, resp. několik dní před uvedením nových her, a poskytují maximální herní zážitek díky vysokému úsilí vývojářů v NVIDIA, kteří pracují do poslední možné chvíle na optimalizaci výkonu a vynikající hratelnosti. Stejně jako všechny vydané Game Ready ovladače, tak i tento splňuje certifikaci WHQL od společnosti Microsoft.

NVIDIA uvolňuje ovladače pro hru Shadow of the Tomb Raider a přináší podporu Ansel a Highlights do d

Podpora NVIDIA Highlights ve hrách Shadow of the Tomb Raider, Dying Light: Bad Blood a Insurgency Sandstorm

Vydání nových ovladačů je příležitostí k uvedení dalších zajímavých funkcí do her pro hráče využívající platformu GeForce. NVIDIA Highlights získaly tituly Shadow of the Tomb Raider, Dying Light: Bad Blood a Insurgency Sandstorm.

NVIDIA Highlights automaticky zaznamená klíčové herní momenty. Díky přímé integraci do hry je možné zachytit důležité události, ať už se jedná o souboj s bossem nebo jinou pěknou akci pomocí technologie ShadowPlay. Jakmile je herní seance u konce, Highlights automaticky ukáže záznamy, které lze snadno zopakovat nebo sdílet s přáteli na Facebooku, YouTube či Weibo.

NVIDIA Ansel v Shadow of the Tomb Raider a Insurgency Sandstorm

NVIDIA Ansel je revoluční nástroj pro pořízení snímků ze hry. Umožňuje zachytit screenshot z jakéhokoli úhlu v HDR kvalitě, přidat různé filtry, vyladit vzhled a uložit je v ultra vysokém rozlišení až 63 360 x 35 640 pixelů nebo 360° formátu pro zobrazení na chytrém telefonu, počítači či VR headsetu. Více informací získáte na technologické stránce Ansel.

Více informací na webu GeForce.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama